Egy hirtelen jött ötlet és egy csipetnyi hülyeség, és kreativitás, és máris kész az étel, aminek az egész világ a csodájára jár.

img_52491

Lehet imádni, vagy utálni, de figyelmen kívül hagyni nem. Akkora sikere van a rántott Big Mac-nek, hogy lehet, hogy a McDonald’s is elgondolkozik rajta, hogy felvegye a menüjébe.

Alig pár napja terjed a neten, hogy valaki hirtelen felindulásból elkészítette a rántott Big Mac-et. Ez az egyszerű, de nagyszerű ételkülönlegesség a PeepMyEats blog oldalán jelent meg először, és azóta futótűzként terjed a világhálón.

img_5232

Elkészítése ráadásul hihetetlenül egyszerű. Nem kell hozzá más, csak:

  • egy Big Mac,
  • két tojás, amit felverünk,
  • egy csomag Panko zsemlemorzsa és
  • egy nagy adag forró olaj.

Az, hogy ez az étel undort vált ki belőled, vagy mostanra már nyálcsorgatva rohansz az első mekibe Big Mac-ért, teljesen megjósolhatatlan. Mindenesetre, aki bármiféle hajlandóságnak csak a legapróbb jelét is mutatja az egészséges élet irányába történő elmozdulásnak, az azonnal felejtse el, amit az elmúlt percekben látott, vagy olvasott, mert a Rántott Big Mac egy kalória atombomba, ami már akkor is hizlal, ha csak túl sokáig nézünk rá.

Az interneten egyébként hasonló kaliberű ételek elkészítéséből csinált sikeres youtube csatornát az EpicMealtime csapata, akik szintén nem kispályások, ha őrült kalóriabombákat kell elkészíteni rengeteg Jack Daniels elfogyasztása közben.

Egy kis ízelítő:

Facebook csoportunk  már 4,800 fős. Érdekes hírek, jó közösség. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://metro.co.uk/2015/06/25/someones-deep-fried-a-big-mac-heres-what-it-looks-like-5264656/