Hogyan lesz valakinek saját háza Angliában akár már 18 éves korára 1

Egy villanyszerelő gyakornok 18 évesen megvásárolta saját otthonát Nagy-Britanniában néhány évnyi rendületlen spórolgatás után.

Hogyan lesz valakinek saját háza Angliában akár már 18 éves korára 3

Aaron Thompson, aki mostanra már19 éves, évek óta körülbelül 70 fontot tett félre hetente, hogy képes legyen megvásárolni saját házát. A Litchworth-ben, Leicestershire-ben lévő házba idén márciusban költözött be a fiatal férfi a barátnőjével, Jessica Kinggel, aki 21 éves.

“[Jessica] Lutterworthben élt, ezért a kapcsolatunk nagyon sok utazással járt. Egy nap eljutottam arra a pontra hogy kijelentettem, nem akarom többé ezt csinálni.”

“Félreértés ne essék Soha nem terveztem szakítani Jess-szel, inkább az járt a fejemben, hogy “fenébe is veszek egy házat” – mondta a fiatal szakember.

Tehát Aaron évek óta kitartóan spórolt, miközben szüleivel együtt élt Romfordban, Essex-ben. Az egyébként részmunkaidős autóversenyző végül a Help To Buy programot vette igénybe ahhoz, hogy megvásárolja a 280.000 fontot érő ingatlant.

Az átlagos ingatlanárak Lutterworthben körülbelül £ 266,000 font körül mozognak jelenleg, a Rightmove weboldal elemzése szerint.

Hogyan lesz valakinek saját háza Angliában akár már 18 éves korára 4

A tinédzser azt is hozzátette, hogy: “Amikor elhagytam az iskolát, tisztában voltam azzal, hogy nem tartoztam a legokosabb tanulók közé, és mindig tudtam, hogy nem fogok egyetemre menni.

“Nem vagyok pazarló, ez az én pénzem. Tisztában vagyok azzal, hogy akár versenyző vagy kereskedő leszek, valamiféle nyugdíjra szükségem lesz egyszer. Ez nem egy családi dolog számomra, hanem hosszútávú befektetés.”

Az eltökéltség és a szorgalom mellett a Help to Buy rendszer az amivel alacsony jövedelemmel és önrésszel is tudunk Nagy-Britanniában házat venni. A hitelfelvevők egy újonnan épített otthon értékének legfeljebb 20% -át, vagy Londonban a 40% -át kapják a kormánytól. A vevő ezután felvehet jelzálog hitelt mindössze 5% -os önrésszel.

alumínium ablakok - aluprof.hu

“Úgy gondolom, hogy minél gyorsabban tudok vásárolni egy ingatlant, annál gyorsabban tudom majd megvásárolni a másodikat. Még most is ahhoz tartom magam, hogy 100 fontot félrerakok hetente. Ha Jess-t szeretném elvinni vacsizni, vagy egy új nadrágot vagy cipőt vagy valami ilyesmit akarok venni, akkor annak bele kell férnie ebbe az összegbe.”       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után