Hídról zuhant a folyóba autóval két fiatal Angliában, Sheffieldben 1

Két fiatal férfi életét vesztette, miután járművük lesodródott az útról egy hídon és az alatta lévő folyóba zuhant.

Hídról zuhant a folyóba autóval két fiatal Angliában, Sheffieldben 3

Autójuk fölött tegnap este a dél-yorkshire-i Sheffieldben pont egy hídnál veszítették el az uralmat és a korlátot átszakítva zuhantak a vízbe. A mentőket nem sokkal 19 óra után hívták a helyszínre.

A rendőrök és a mentők is perceken belül a helyszínen voltak. Mind a két fiatal férfit kihúzták a folyóból és azonnal kórházba szállították, de sajnos az életüket már nem sikerült megmenteni, és nem sokkal később mindkettejüket halottnak nyilvánították. Az egyikük 24, a másikuk alig 20 esztendős volt.

Hídról zuhant a folyóba autóval két fiatal Angliában, Sheffieldben 4

A helyszínen készült képeken jól látható, hogy a hídon a korlátból hiányzik egy szakasz, ott, ahol a sofőr nekihajtott és átszakította, majd a Don folyóba zuhant.

A baleset környékén még a délelőtt folyamán is komoly rendőri jelenlét volt megfigyelhető, mivel a nyomozók igyekeztek kideríteni, hogy az eset hogyan is történhetett. Emellett sokan helyeztek el virágokat néhány méterrel arrébb, így megemlékezve a két elhunyt fiatalról.

Hídról zuhant a folyóba autóval két fiatal Angliában, Sheffieldben 5

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra a két férfi személyazonosságát.

A dél-yorkshire-i rendőrség szóvivője elmondta: „Tegnap este 19 óra 10 perckor a rendőrséghez bejelentés érkezett, miszerint egy jármű a Sheffield-i Meadowhall Way-nél a folyóba zuhant. Egy 20 és egy 24 éves férfit a Northern General Hospital-be szállítottak, azonban sajnos egyikük sem élte túl a balesetet. A családtagokat már értesítettük.”

Olyan hírek is terjedtek a közösségi oldalakon, melyek szerint a folyóba zuhant járművet a rendőrök üldözték, azonban ezt a hírt a helyi rendőrség szóvivője cáfolta.       Forrás

Megosztás