Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 1

Országszerte több árvízriasztás van érvényben az éjszakai heves esőzések után. Az Egyesült Királyság egyes részein továbbra is tombol a felhőszakadásokat és viharos szeleket hozó Claudio vihar.

Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 3

Csúcsidőbeli problémákról érkeztek jelentések, különösen London környékén, ahol a felgyülemlett állóvíz miatt egyes utak járhatatlanná váltak. Délutánig érvényben marad az eső miatti időjárási figyelmeztetés Anglia déli partján is.

Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 4

Reggel 7:30-ig 21 árvízriadó volt érvényben a főváros különböző részeire vonatkozóan, a tengerparti városokban és egyes megduzzadt folyók közelében.

Súlyos árvízi figyelmeztetés van a sussexi Buxted faluban, ahol közel egy teljes havi csapadék esett le a kora reggeli órákban. A Környezetvédelmi Ügynökség arra figyelmeztetett, hogy az Uck folyó „vízszintje emelkedik”, és az áradások „kihatással lesznek a mezőkre, a vidéki utakra, a kertekre és a folyóparti ingatlanokra”.

Ma további esőzések várhatók, de remélhetőleg a folyó apadni kezd, mivel ma délután szárazabbá válik az időjárás.

Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 5

Autók rekedtek a magas vízben, miután tegnap este hirtelen áradások voltak az észak-londoni A41 Hendon Way-en.

Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 6

A Transport for London is jelezte, hogy súlyos késések és fennakadások vannak a metróhálózaton. Az áradás problémákat okozott a metróhálózat jelzőrendszerében is, ráadásul a nap legforgalmasabb szakaszában.

A közösségi médiában közzétett felvételeken azt is lehet látni, hogy az észak-londoni Turnpike Lane-t elöntötte a víz, és egy arra járó azt nyilatkozta, hogy „egy kis evezésre van szükség”, hogy bejussunk az állomásra.

Hatalmas vihar volt az éjjel, és Nagy-Britannia több pontján árvizek alakultak ki - képek és videók 7

A brit meteorológiai intézet erős szélre figyelmeztetett Skócia északi partjainál is. A körülmények azonban várhatóan javulni fognak a nap előrehaladtával, de sokan lesznek akik ma még több esőt fognak látni.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után