Hatalmas utcai verekedés tört ki Angliában – 25 embert letartóztattak, több tucat sérült kórházban 1

Több tucat embert szállítottak kórházba és több, mint 20 embert tartóztattak le egy a nyílt utcán kialakult hatalmas verekedést követően Angliában, Sheffield városában.

Hatalmas utcai verekedés tört ki Angliában – 25 embert letartóztattak, több tucat sérült kórházban 3

A hatalmas verekedés szombaton 14 óra körül történt a sheffieldi Woodbourn Roadon. A közösségi médiában megosztott felvételeken látható, ahogy a verekedés hevében többen olyan embereket támadnak meg, akik már a földön fekszenek, miközben az egymással összetűzésbe került csoportok a járdán és az út közepén is csépelik egymást.

Hatalmas utcai verekedés tört ki Angliában – 25 embert letartóztattak, több tucat sérült kórházban 4

A nagy keveredésben több jól láthatósági mellényt viselő személy is látható. A verekedés során több parkoló autó is megrongálódott. Úgy tűnt, hogy legalább egy ember valamilyen fegyverrel ütlegelt egy másik személyt, aki a földön feküdt, mindeközben egy harmadik személy is látható, aki pedig igyekszik az útról elmászni a járdáig.

Hatalmas utcai verekedés tört ki Angliában – 25 embert letartóztattak, több tucat sérült kórházban 5

A rendőrség 25 embert tartóztatott le erőszakos rendbontás alapos gyanújával, 22 embert pedig kórházba szállítottak – közülük 10-et súlyos sérülésekkel.

A dél-yorkshire-i rendőrség főfelügyelője, Simon Wanless ezt mondta a történteket követően: „A rendőrök egész éjszaka dolgoztak a Woodbourn Road-i helyszínen, és az ügy kapcsán komoly vizsgálatot indítottunk, és már a rendelkezésünkre álló CCTV felvételek elemzése is folyamatban van.”

Hatalmas utcai verekedés tört ki Angliában – 25 embert letartóztattak, több tucat sérült kórházban 6

„Arra szeretnék kérni mindenkit, aki információval rendelkezik az esetről, hogy mielőbb jelentkezzen. Ha az incidens idején a környéken tartózkodott, és CCTV kamerafelvétele, vagy bármilyen egyéb felvétele van a történtekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A környéken megnövekedett rendőri jelenlét lesz megfigyelhető.”

A helyi rendőrség vasárnap megerősítette, hogy a 22 sérült még mindig kórházban van, és két személy sérülései életveszélyesnek. A verekedés után nem sokkal a rendőrök lezárták az utat, a kordon pedig még mindig a helyén van.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után