Egy csőtörés következtében víz árasztotta el a Victoria Street egy részét szombaton London belvárosában. Egy, a környéken lévő moziban a tűzoltóknak kellett a nézők segítségére sietni.

FloodNEW-b

A csőtörés szinte árvízhez hasonló körülményeket produkált mindössze néhány perc leforgása alatt. Az incidens szombat este 6 óra környékén történt a Victoria Street-en, nem túl messze a város egyik legforgalmasabb metróállomásától.

A víz pillanatok alatt elárasztotta a környező üzleteket, többek közt a Curzon Cinema nevű mozit is, ahonnan a tűzoltóknak kellett evakuálniuk az embereket. Több embert is lovagiasan, az ölükben hoztak ki a vízzel megtelő moziból, hogy ne ázzanak el teljesen. A víz olyan erővel tört a felszínre, hogy a nyomástól az útburkolat számos helyen széthasadt.

Firefighters2

A vízszolgáltató cég elmondása szerint egy nagyobb vízvezeték szakad el, aminek következtében a kiömlő víz károkat okozott az útburkolatban. Azonban ezt leszámítva, sem személyi sérülés nem történt, sem víz nélkül nem maradt senki a környéken a meghibásodás miatt.

FloodNEW-a

Az útszakaszt ideiglenesen lezárták a Palace Street és a Buckingham Gate közötti részen. A cég elnézést kért a kellemetlenségért, és mindenkit megnyugtattak, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a hibát helyrehozzák, és minél hamarabb minden visszatérjen a rendes kerékvágásba.

FloodNEW-c

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-33039712