Halálra rémítette az utasokat egy magát terroristának valló nő az egyik angliai járaton: robbanásról beszélt majd a pilótafülke felé rohant... 1

Egy bátor apuka fogott le és tett ártalmatlanná egy nőt, aki terroristának vallotta magát és robbantással fenyegetőzött egy családokkal teli, Angliába tartó járaton.

Halálra rémítette az utasokat egy magát terroristának valló nő az egyik angliai járaton: robbanásról beszélt majd a pilótafülke felé rohant... 3

A nő alaposan megrémítette a Jet2 utasait, amikor az elbeszélések szerint először fehérneműre vetkőzött, és kétszer megpróbált előrerohanni a repülőgép pilótafülkéjéhez, miközben azt kiabálta, hogy„Allahu Akbar”.

A jelen lévő utasok elmondásai alapján többször is azt mondta, hogy „robbanás lesz”, és megkérdezte a gyerekeket, akik ott utaztak a járaton, hogy „készen állnak-e a halálra”. A 30-as éveiben járó gyanúsított azt is mondta, hogy szülei a hírhedt ISIS terrorista szervezet tagjai voltak.

A 35 éves Phillip O’Brien maga is a Ciprusról Manchesterbe tartó járat egyik utasa volt. Hat családtagjával együtt utaztak a gépen, köztük feleségével és három gyermekével.

„Gondolom el tudják képzelni, mennyire be volt sz**va minden utas!” – mondta a The Mirrornak.

Phillip, aki fiatalabb korában biztonsági őrként is dolgozott, megkérdezte a személyzetet, hogy miért nem fogják le és kötözik meg a nőt. Amikor a gép legénység azt mondta, hogy „nem képesek” rá, Phillip azt mondta: „Hát én igen.”

A lefolyókkal foglalkozó cég vezetője ekkor fogta, és a földre vitte a fenyegetőző hölgyet, majd lefogta. Amikor Philip ezt követően megkérdezte tőle, miért mond ilyen ijesztő dolgokat, állítólag erre a nő azt válaszolta: „Ha nem tennék így, akkor robbanás lenne, és mindenki meghalna.”

A pilóta kényszerleszállást hajtott végre Párizsban, de személyi sérülésről szerencsére nem érkezett jelentés. Azt egyelőre nem lehet tudni pontosan, mi történt a nővel, miután a gép leszállt.

A Jet2 szóvivőjének elmondása szerint az útvonalmódosításra azért került sor, hogy „a zavaró utast ki lehessen rakni”.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után