Gyalogosok közé hajtott egy kocsi Londonban: 1 kétéves kisgyermek életét vesztette 1

Életét vesztette egy babakocsiban lévő kisgyermek, miután London északnyugati részén egy autó elütötte, amikor a gyalogosok közé hajtott. Az incidensnek ezen kívül legalább egy súlyos sérültjéről lehet eddig tudni.

Gyalogosok közé hajtott egy kocsi Londonban: 1 kétéves kisgyermek életét vesztette 2

A Fővárosi Rendőrség egy 40 éves fickót tartóztatott le a gázolást követően aki minden bizonnyal felelősségre vonható a halálos kimenetelű eseményért. Úgy tudni hogy a veszélyes vezetésével halált okozó férfi kábítószert is fogyasztott, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette uralmát a jármű fölött. A gyanúsított jelenleg őrizetben van.

A rendőrség vasárnap délután négy óra magasságában érkezett a ruislip-i Eastcote útra, ahol egy autó három gyalogost, köztük egy babakocsiban levő mindössze 22 hónapos gyereket gázolt el. A rendőrség szóvivője szerint járőrök, köztük olyanok is, akik szolgálaton kívül voltak, és a londoni mentőszolgálat is a helyszínre sietett, de erőfeszítéseik ellenére a gyereket a helyszínen halottnak nyilvánították.

Gyalogosok közé hajtott egy kocsi Londonban: 1 kétéves kisgyermek életét vesztette 3

Sarah Donegan nyomozó, a Fővárosi Rendőrségről elmondta, hogy a gyermek hozzátartozóit értesítették, és speciális szakemberek segítenek nekik az események feldolgozásábasn. A Met súlyos ütközésekkel foglalkozó osztályának nyomozói nyomozást indítottak az ügyben, és arra kérték a szemtanúkat, vagy bárkit, aki rendelkezik dash-cam vagy CCTV felvételekkel, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hivatalos szervekkel.

Egy másik gyalogost, aki egy 30 év körüli férfi, kórházba szállítottak, és továbbra is kritikus állapotban van. Egyelőre további részleteket nem tudni, de a nyomozás már folyik, hogy fény derüljön az incidens további körülményeire.   Forrás

Megosztás