Forgalmas utcán lőttek agyon egy embert egy kávézó előtt Londonban 1

Egy férfira a nyílt utcán nyitottak tüzet egy elég forgalmas környéken, egy közkedvelt észak-londoni kávézó mellett. A fiatalember szinte azonnal belehalt sérüléseibe, a lövöldözés következtében az arra sétáló járókelők pedig teljesen bepánikoltak.

kilburnshootinga

A rendőrséget csütörtök délután 17:20 körül riasztották az esethez, és néhány perc leforgása alatt meg is érkeztek a Kilburn High Road-hoz. Elmondásuk szerint több bejelentés is érkezett, hogy a helyszínen lövöldözés volt.

A környéken lakók által jól ismert és kedvelt Ellie’s Cafe nevű kávézó előtt lőtték agyon a fiatal férfit. A szemtanúk beszámolói alapján a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, vagy 10 rendőrautó is perceken belül a helyszínen volt. A mentők is hamar kiértek az esethez és mindent megpróbáltak, hogy a srác életét megmentsék, azonban az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az egyik környéken la személy, aki szintén ott volt, amikor a lövés eldördült, arról a furcsaságról is beszámolt, hogy miközben az emberek gyülekezni kezdtek, a bámészkodók tömegében verekedés tört ki valamilyen okból. Az illető nem szerette volna, hogy a nevét nyilvánosságra hozzák.

kilburnshootingf

„Magát a lövés pillanatát nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta a nagy dörrenést. Olyan hangja volt, mint ha valami nagy fém tárgy a földbe csapódott volna. Először csak egy nagyon hangos tömeg kezdett összegyúlni az eset körül. Aztán egy nagy csoport fekete fiatal mindenkit elkezdett lökdösni, hogy menjenek arrébb. Az egyikőjük be is húzott egyet az egyik nézőnek, mert túl közel ácsorgott.”

„Elég komoly verekedés bontakozott ki. Többen is elkezdtek videózni és a fitalokból álló csoport emiatt rájuk támadt és nagy csetepaté lett belőle. Közben egy páran az áldozat barátai közül megpróbálták kiüríteni a haldokló zsebeit. A lövés hallatán a közeli mecsetből pedig asszonyok rohantak ki az utcára önkívületi állapotban visítozva, hogy vajon nem-e az ő fiúk az aki ott fekszik a földön.” – mesélte a szemtanú.

Az egyik közeli taxis vállalkozás menedzsere elmesélte, hogy a srácon szívmasszázst alkalmaztak, és próbálták életben tartani míg a rendőrök és a mentők kiérkeztek. Elég nagy volt a zsavar és többen sokkot kaptak a látványtól. Egy feltehetően ázsiai származású nő volt az első, aki a srác segítségére sietett. Ő a kocsijából kiugorva rohant oda, hogy megpróbálja megmenteni.

Többen is panaszkodtak a helyszínen levők közül, hogy a környéken nem először történik ilyesmi: „Ó Istenem, miért történik ez mindig újra és újra itt a környéken?” A Scotland Yard szóvivője azt nyilatkozta, hogy a tettest már keresik, de letartóztatás még nem történt az ügyben.       Forrás: standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után