pénzügyi tanácsok angliai magyarok számára

Sokszor éreztem már azt, hogy jól jönne egy kreatív szakértőkből álló tapasztalt tanácsadói csapat. Nekünk magyaroknak viszont ezen a téren hiányos a kultúránk, sőt az iskolában sem tanítanak erről semmit, szóval nincsenek olyan mintáink hogy tudnánk mik azok a helyzetek amikor ez egy elengedhetetlen lépés aminek meg kell előznie egy felelősségteljes döntést. Kevés embertől hallani azt is, hogy „én ehhez igazán nem értek, okoskodni meg nem szeretnék”. Jellemző emberi tulajdonság, hogy szeretjük ha azt mondják nekünk amit hallani akarunk, ezért ha valakinek anyagi érdeke fűződik hozzá akkor inkább nem őszinte és azt fogja mondani ami ahhoz szükséges, hogy eladjon nekünk valamit. Ennek a lélektanát bezzeg oktatják. Manapság amúgy is úgy vagyunk szocializálva, hogy kevesen mernek és tudnak őszinték lenni és nagyon sokan képzelik magukat nagyon okosnak.

Márpedig az, hogy van az internet és azon mindent meg lehet találni az ma már a legtöbb baj forrása is egyben, mert azt nem a legmegfelelőbben használjuk, ezt sem tanultuk meg. Az emberek nagy része hiszékeny, csak szereti megválogatni, hogy mit hisz el és kinek.

Sajnos ma minden területen nagyon sok a kókler, a legtöbb szakma „felhígult” és éppen ezért hogyan is tudná megállapítani az az illető akinek tanácsra van szüksége, hogy hol kapja a legjobb tanácsot.

Éppen ezért a BIZTOSITAS.UK vezető-tanácsadói kidolgoztak egy olyan rendszert aminek köszönhetően akár ingyen vagy mondjuk egy jelképes díj ellenében igazán hasznos és megalapozott tanácsokat kaphatunk szakemberektől nem csak biztosítási témában hanem az élet szinte minden területén. A szakértőket jól megválogatják ugyanis biztos tudású szakosodott tanácsadókkal működnek együtt. A biztosítóknak elvileg jól felfogott érdeke kellene hogy legyen, hogy az ügyfeleik egészséges, boldog életet éljenek – minél tovább.

A helyzetet nem kell ecsetelnünk. Bizonytalanság. Tán mindig is ez volt, csak a mértéke változó.

A helyes útra és a megoldás felé, a jó döntések irányába a jó kérdésfeltevésen keresztül vezet az út. De mint sok minden mást, ezt sem tanították az iskolában, mint ahogy a döntéshozó mechanizmust is maximum a közgazdasági egyetemeken tanítják annak ellenére, hogy minden pillanatban döntést kell hoznunk, sokszor mások helyett is, mégpedig felelősségteljes döntéseket. Én is nemrég tettem magamévá azt az intelmet, hogy lehet, hogy NEM TUDOM, HOGY MIT NEM TUDOK. Érdemes tehát célirányosan is képezni magunkat és nem csak mindenféle szemetet felszedni magunkra amit nem csoda, hogy már az elménk sem tud rendszerezni és már azt sem tudjuk miben hiszünk, mitől is rettegünk.

pénzügyi tanácsadás

Márpedig a rettegés mint érzelmi konfliktus általában tüdő problémákkal gyógyul.(lásd germán medicina -amit szintén érdemes lenne tanulmányoznunk és felülírni tévhiteinket).

A BIZTOSITAS.UK ügyfelei és az érdeklődők számára egyszerű, hatékony ingyenes online képzést nyújt annak érdekében, hogy jobban tudjuk irányítani életünket. Érdemes feliratkozni a hírlevélre.

Egy konkrét példa

Jómagam is bizonytalanul hívtam fel a BIZTOSITAS.UK S.O.S. vonalát, mert teljesen be voltam pánikolva, azt sem tudtam, hogy mit fogok tenni ha nem lesz munkám.
A telefont nem egy ügyfélszolgálati munkatárs vette fel hanem az egyik vezető-tanácsadó akinek felvázoltam a helyzetemet, megválaszoltam a legfontosabb kérdéseket és ő azonnal elmondta nekem, hogy első körben miket javasol. Akkor már megnyugodtam egy kicsit. Megegyeztünk, hogy melyik problémám miatt kivel kell beszélnem. Az egyik munkatársa fél órán belül visszahívott. Akkor már úgy éreztem, hogy lesz itt valami megoldás és a legjobb dolog volt amit tehettem, hogy felhívtam őket.

Előbb helyre raktuk a biztosításaimat kb. 2 óra alatt. A vezető biztosítótársaságok ajánlatait összehasonlítva kiválasztottuk a legmegfelelőbb ÉLETBIZTOSÍTÁST, amihez kötöttem kiegészítő biztosításokat KRITIKUS BETEGSÉGEK ÉS TÖRÉS ESETÉRE.A meglévő biztosításomat felülvizsgáltuk és kevesebb havi díjért sokkal jobb biztosításom lett, nagyobb összeggel, hosszabb futamidőre. Ezt ugye szinte minden biztosítási üzletkötő meg tudta volna tenni, de megtudhattam azt is, hogy miért ne arra törekedjek, hogy ne változzon a havi fizetendő díjam, mert ha nem követem az inflációt a lejáratkor lehet, hogy alig fog érni valamit a most magas összegűnek számító életbiztosításom. Elmagyarázta az inflációkövetés lehetőségeit is. Aki az előző biztosításomat kötötte erre a fontos szempontra nem hívta fel a figyelmemet, vélhetően nem is tudott róla. Megtudtam azt is, hogy melyik terméket ajánlják a biztosítók mostanában és melyiknek mi a buktatója, szóval nem csak a szépet és jót hallottam és nem is éreztem úgy, hogy nekem bárki bármit is el akarna adni. Mielőtt kioktattak volna mindig megkérdezték, hogy tudok-e az adott lehetőségről és ha nem akkor szeretném-e, hogy röviden tájékoztassanak. Nem tolakodtak, nem kérdeztek sokat. A lényeges információkat a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban adták át.

Ami a legfontosabb volt, hogy még meg tudtam kötni a JÖVEDELEM KIESÉS esetére szóló ún. JÖVEDELEM BIZTOSÍTÁST, mert a félelmemnek ez volt az egyik oka. Ahogy hallottam a karantén lehetőségéről biztos voltam benne, hogy el fogom veszíteni a munkámat ha nem mehetek dolgozni. Én nem tudok otthonról dolgozni. Tájékoztatást kaptam olyan lehetőségekről is amiről még soha nem is hallottam így, mert a közösségi oldalakon csak azt láttam, hogy kicikizték azokat akik például az Universal Credit felől érdeklődtek és a nagy öntudatom és tudatlanságom miatt most kiderült, hogy több mint 5 ezer fonttól estem el, ugyanis több mint 400 font járt volna nekünk is már egy éve legalább és az a pénz most jól jönne. Elmondták azt is, hogy elképzelhető, hogy a kormány fog tenni intézkedéseket, hogy a koronavírus miatt kieső jövedelmeket pótolják, de rájöttem, hogyha nem lenne ez a koronavírus akkor nekem nem is lenne ilyen biztosításom pedig annak az esélye, hogy jövedelem nélkül maradok eddig is megvolt és ezután is fennáll. Szóval lehet, hogy a kormány most ígér és fizet és elenged és hitelt ad – persze azt még ki kell várni, hogy így is legyen és az a pénz a bankszámlámon legyen, de én most bebiztosítottam magamat és ez elég nagy nyugalmat adott. Ha megkapom az Universal Creditet vagy a kormány olyan garanciákat ad még mindig lemondhatom a biztosítást, de ez addig is véd és az életbiztosításommal kapcsolatosan kapott tanácsok is több lehetőséget rejtenek. De már most tudom, hogy ezután mindig lesz ilyen biztosításom, mert a nyugalmam ennyit megér.

Egy életbiztosítást most kettővel váltottuk ki és pár év múlva az egyiket le fogjuk cserélni, mert ennek is meg van a nagyon logikus oka amit még szintén nem hallottam máshol. Ez egy komoly tervezés volt és sokat tanultam abból is, hogy más dolgaimat is hasonlóan kell intézni, körültekintően, szakértővel egyeztetve.
Kiderült, hogy a gyerekek után sem igényeltünk sok éve Child Benefit-et vagyis „családi pótlékot” ami egy gyerek esetén a 16 éves korára több mint 16 ezer fontot jelent, márpedig ez – akinek jár – bizony jól jöhet abban a korban. Úgyhogy elkezdtem egy kicsit rendbe rakni az életemet.
Örülök, hogy van egy telefonszámom amit ha bármikor felhívok az életem minden területén kaphatok tanácsot.

pénzügyi tanácsok angliai magyaroknak

Megtudtam, hogy a BIZTOSITAS.UK vezető-tanácsadói azon dolgoznak, hogy minden ember megkaphassa azt a tájékoztatást ami az adott személynek az adott élethelyzetében és előre gondolkodva is a legjobb.
A biztosítási üzletkötő partnereikkel, a tanácsadó partnerekkel, a partner ügyvédekkel, könyvelőkkel illetve másik területen orvosokkal és képzett természetgyógyászokkal az együttműködés előtt megismerkednek és olyan beszélgetéseket folytatnak ami alapján meggyőződnek arról, hogy olyan partnerről van szó akit szívesen fognak ajánlani ügyfeleiknek és akikkel örömmel működnek együtt, mert nem az a céljuk, hogy minél többet húzzanak le egy ügyfélen hanem, hogy legyen végre egy magas színvonalú és mégis elérhető tanácsadói szolgálat mindnyájunk számára és hogy ezzel emeljék kultúránkat, életszínvonalunkat.

A saját esetem kapcsán, a beszélgetés és tanácsadás alkalmával jöttem rá arra, hogy tényleg nem lehet általánosságban tanácsot adni erre a helyzetre, mert minden ember és élethelyzet más, nincs két egyforma eset.

Az én tanácsadásom óta felvettem a kapcsolatot egy orvos-természetgyógyásszal aki a germán medicina segítségével, telefonos beszélgetések alkalmával segít feltárni a derékfájásom okát.

A biztosításomon megspórolt pénzt a tanácsukra havi egy hátmasszázsra fogom felcserélni.
Masszőrt és kineziológust is ajánlottak a közelemben.

Az egyik barátom OTTHON BIZTOSÍTÁSÁT hasonlóan felülvizsgálta a BIZTOSITAS.UK egyik szakértője és neki is megérte lecserélni a meglévőt.

Az autóm biztosítását is majdnem megfeleztük és ráadásul az édesanyámnak is tudtunk biztosítást kötni aki amúgy elég beteg, de 50 felettieknek – egészségügyi kérdések nélkül kötnek speciális életbiztosítást. Erről sem tudtam eddig.

Fontos, hogyha nincs biztosításunk azonnal foglalkozzunk ezzel a témával és ha van akkor ne dőljünk hátra hanem vizsgáltassuk felül.

Van akinek a vállalkozásához adnak heti rendszerességgel tanácsot és a tanácsadás díjának a többszöröse mindig megtérül. Másoknak vállalakozás elindításában segítenek és még sorolhatnánk.

Most annyi mindenben kell a segítség. Aki nem mer és nem tud segítséget kérni sajnos az magára vethet. Én nem fizettem semmit a tanácsadásért, ezért döntöttem arról, hogy mindenkinek szólok akinek csak tudok. Én nem bánom ha másnak is jobb, de tudom, hogy ezzel még sokan nem így vannak. „Sok a levél, de egy a fa” – ezt hallottam a minap egy filmben.

Segítség már önmagában a közös gondolkodás, amikor más gondol olyanra amire mi nem gondolunk, mert vagy nem értünk hozzá vagy mert személyesen érintve nem tudunk annyira higgadtan és összetetten, mindenre kiterjedően gondolkozni.
Márpedig sokszor egy-egy „banánhéjon csúszunk el vagyis egy apróságon múlnak azok a dolgok ami után csak fogjuk a fejünket és széttárjuk a kezünket.

Tanácsadóm elmondta még azt is, hogy ő mindig azt szeretné elkerülni, hogy ne kelljen kimondani azt, hogy „én szóltam”. Ehhez viszont egy valamin kell változtatni, ami az életben az egyik legfontosabb: a hozzáállásunkon.

Az igazi tanács a mostani helyzetben, hogy most ne a facebook csoportokból informálódjatok,
ne pazaroljátok az időtöket, forduljatok a BIZTOSITAS.UK honlapon keresztül a legjobb tanácsadókhoz. Nem csak biztosítást kötni.

A vezető-tanácsadó e-mail címe ahol örömmel fogadja a jó szándékú megkereséseket és a partnerek jelentkezését : email@efront.hu

Néhány kérdés amit érdemes feltenni magunknak.

 • Biztos vagy benne, hogy kihasználod az angol biztosítások adta lehetőségeket és ezzel is gondoskodsz saját magad és a hozzátartozóid jövőjéről?
 • Van terved arra vonatkozólag ha egyik pillanatról a másikra bármikor és bármilyen okból megszűnne a rendszeres jövedelmed vagy bevételed?
 • Meglévő biztosításaidat folyamatosan felülvizsgáltatod?
 • Biztos vagy abban, hogy a számodra leggazdaságosabb és legjobb biztosítási szerződésekkel rendelkezel?
 • Felkészültnek érzed magadat a váratlan helyzetekre az élet minden területén?
 • Rendelkezel szakértő tanácsadói háttérrel vagy te is még mindig a közösségi oldalakon kérdezgetsz más hozzá nem értőket?
 • Child benefit / Universal Credit – Housing benefit, Child Tax Credit, Income Support, Working Tax Credit, Jobseeker’s Allowance – tisztába vagy ezekkel a lehetőségekkel?
 • Tudod, hogy az Universal Credit jogosultságod milyen egyéb előnyökkel járhat azon túl, hogy havonta több száz fonttal is gazdálkodhatsz, sőt a jövedelmedet is biztosítja?
 • Jól jönne egy jó kis közös gondolkodás a vállalkozásodban? Számoljunk együtt?
 • Segítsünk egyszerűen a döntés előkészítésben?
 • Tudtad, hogy bármikor előfordulhat, hogy akaratlanul másnak vélt vagy valós kárt okozol és a felelősségbiztosításod miatt nem kell aggódnod az esetleges tetemes károk megfizetése miatt?
 • Választási jegyzék: Tudsz róla, hogy a hitel minősítésednél előnyt jelent az ha a választási jegyzékben is szerepelsz?
 • Jól jönne néha egy kis segítség a magánéletedben vagy a vállalkozásodban, élj bárhol is a világban?
 • Jó lenne ha a benned lévő kérdésekre egyszerűen és gyorsan választ kapnál, legyen az bármi?
 • Örülnél egy egészséges, nyugodt életnek?

A BIZTOSITAS.UK szakértői csapata felkészülten várja bátor és jó szándékkal teli jelentkezéseiteket. Ajánlom őket tisztelettel.
Az írásom egy hosszú és tartalmas riport részlete, melyben a bemutatkozáson túl nagyon sok hasznos tanács szerepel. A teljes tájékoztató anyagot és további hasznos infókat úgy kapjuk meg ha feliratkozunk a honlapon a hírlevélre.

Teremtsünk együtt új kultúrát, melyben már kérjük a szakértők tanácsát és nem csak osztjuk az észt.

FELHÍVÁS!
A BIZTOSITAS.UK honlapon keresztül is jelentkezhetnek partnerek, főleg könyvelők, ügyvédek a pénzügyi tanácsadói csapathoz valamint orvosok, egészségügyi végzettségű, természetgyógyászok akik csatlakoznának a megelőzésre és gyógyulás segítésére szakosodott tanácsadókhoz, mivel a jó tanácsokra most nagyon nagy szükség van.

Jelentkezés:

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után