koronavírus Anglia

Minden eddiginél több koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak a szigetország területén a szombati nap folyamán, és sajnos a járvány miatt elhunytak száma is megemelkedett. Eközben a miniszterelnök felszólította a pubokat, bárokat, éttermeket és edzőtermeket is, hogy zárjanak be.

Szombatra, a legutóbbi adatok szerint már 5018 koronavírussal fertőzött személy kiléte lett ismert a Királyság területén, ami egyben azt is jelenti, hogy egy nap alatt több, mint 1000 megbetegedést regisztráltak (egész pontosan 1035). A koronavírus miatt elhunytak száma pedig 177-ről 233-ra nőtt. Az országban eddig 72,818 embert teszteltek, hogy fertőződött-e a covid-19-cel.

Egy nap alatt 5000 fölé ugrott a fertőzöttek száma Nagy-Britanniában: friss adatok és infók 2

Boris Johnson, brit miniszterelnök pedig felszólította a vendéglátó egységeket, és az edzőtermeket is, hogy zárjanak be és ne is nyissanak ki egészen addig, amíg a kormány erre engedélyt nem ad. Ez az intézkedés is azt a célt szolgálja, hogy az emberek kevesebben és kevesebbszer mozduljanak ki, így csökkentve a vírus terjedésének sebességét. A kormány emellett megígérte, hogy támogatja a dolgozni nem tudó és így fizetésüktől eleső alkalmazottakat, de erről egy korábbi cikkünkben itt olvashattok részletesebben.

További fontos infók, hírek, események bejelentések az elmúlt 48 óra eseményeiből:

A brit pénzügyminiszter pedig a legfrissebb beszédében 7 milliárd font összegű tőkeinjekciót ígért a brit gazdaság életben tartására.

A koronavírus járvány továbbra is káoszt okoz az Egyesült Királyságban és az egész világon. Éppen ezért Boris Johnson arra kérte a brit lakosságot, hogy ha tehetik most kivételesen ne látogassák meg a szüleiket az Anyák napján. Ezzel is csökkentve az idős korosztály esélyét arra, hogy megfertőződjön a vírussal.

A brit kormány elmondása szerint a szigetország nagyjából 2-3 hét lemaradásban van Olaszországhoz képest a vírus terjedésének fázisát illetően. Sajnos az olaszoknál a legsúlyosabb a helyzet Európán belül, ott ugyanis az elmúlt 24 óra alatt 793-an haltak bele a vírusba, ezzel a halálos áldozatok száma náluk már 4800.

Új tünetét is azonosították a koronavírusnak: az ízlelésünk és a szaglásunk hirtelen elvesztése is a tünetegyüttes részét képezheti, így erre is figyeljen oda mindenki!

Végül egy kis jó hír!!!! A brit egészségügy az NHS több ezer új alkalmazottat üdvözölhet soraiban és szintén ágyak ezreit ajánlották fel a betegellátás támogatása végett. A privát kórházak ugyanis összefogtak és egységesen támogatják a többi kórházat emberekkel, ágyakkal, ventilátorokkal és minden egyéb olyan eszközzel amiből csak hiány van.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után