Szombat délután, alig néhány órája lelőttek egy férfit London keleti részén, ráadásul az utcán, fényes nappal. Az illető a helyszínen belehalt sérüléseibe, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

chatsworthroad

Az áldozatot, aki a hírek szerint egy 25 éves férfi, egy hentesbolt mellett ölték meg Hackney területén a Chatsworth Road-on nem sokkal délután 1 óra után. A rendőrség jelentése szerint több lőtt sebbel találtak rá, és sajnos már nem lehetett megmenteni az életét.

A rendőrség kordonokkal vette körül a helyszínt és a környező utakat lezárták, amíg a helyszínelés tart. A londoni rendőrség gyilkossági osztálya nem sokkal később egy, a 20-as éveiben járó férfit tartóztatott le az esemény helyszínétől nem olyan messze, a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanújával. Az áldozaton boncolást fognak végrehajtani, hogy többet tudjanak meg a gyilkossággal kapcsolatban. A férfi nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a hozzátartozókat már értesítették.

_85766028_hi029298398

A szemtanúk döbbenten nézték, ahogy a lövöldözést követően a rendőrök elözönlötték a környéket.

„Elég sok mentős küzdött a fickó életéért, aki csak ott hevert élettelenül a földön. Szörnyű volt látni, hogy nem tudják megmenteni. A barátom lakótársa hallotta meg a lövéseket. Nagyon sokan voltak az utcán.” – mesélte Michael Healy, aki a lakása ablakából figyelte az eseményeket.

Más szemtanúk is arról számoltak be, hogy az emberek fejvesztve menekültek és próbáltak minél gyorsabban fedezéket találni. Bárki, bármit tud, hallott, vagy látott, ami fontos lehet, az azonnal hívja a 101-et.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/hackney-shooting-man-shot-dead-on-street-in-east-london-a2956336.html