Fél Anglia ezen a „tökéletesen” elhelyezett McDonald's hirdetésen nevet, döntse el mindenki maga, hogy vicces vagy ízléstelen 1

A McDonald’s bejelentette, hogy eltávolítja a cornwalli krematóriummal szemben elhelyezett „ízléstelen” plakátot, miután elég gyorsan elterjedt a híre a közösségi médiában.

Fél Anglia ezen a „tökéletesen” elhelyezett McDonald's hirdetésen nevet, döntse el mindenki maga, hogy vicces vagy ízléstelen 3

Sokan voltak, akik kuncogtak a reklámon – ami amúgy a gyorsétterem óriás McCrispy hamburgerére igyekszik felhívni a figyelmet –, amely a Penmount krematórium bejárata mellett lett elhelyezve, Truro közelében. Bőven akadtak viszont olyanok is, akiket azonban jóval kevésbé nyűgözött le.

„Bár látom ugyan a dolog vicces oldalát, ettől függetlenül szerintem ízléstelen” – mondta egy nő, akinek tavaly pont ott hamvasztották el az anyósát. „Biztos vagyok benne, hogy néhány gyászoló családtag nem fogja szívesen nézegetni a kiírást, amikor Penmountba látogat egy szeretett családtagja temetésére és elhamvasztására.”

Mások, akik online kommenteltek, értetlenséggel és gúnyolódással fogadták a történetet.

„Ha meghalok, engem is elhamvasztanak, és szerintem ez mulatságos” – írta egy olvasó. „Egyszerűen megunhatatlan és soha nem fogom megérteni, milyen egyszerű bugyuta és lényegtelen dolgok mennyire fel tudnak idegesíteni egyeseket…”

„Mielőtt elkezdett volna terjedni a kép a közösségi oldalakon tuti alig volt pár ember, aki egyáltalán észrevette volna.” – írta egy kommentelő.

„Ebédidő van, és épp megyek a McDonald’s-ba” – tette hozzá egy másik személy.

A neten elterjedtek olyan viccek is, miszerint a buszmegálló tábláján kint lévő reklámot a Burger King nyílt lángon sült Whopperét reklámozó plakátra cserélik majd le. A helyi sajtó, a CornwallLive volt az ami először mutatott rá a meglehetősen szerencsétlen reklám elhelyezésre a forgalmas A39-es úton, Truro és Carland Cross között.

Amikor riporterük megkérdezte a helyieket, mit gondolnak a tábláról, az egyik azt mondta: „Azt hiszem az, hogy mennyire vicces, valószínűleg attól függ, milyen régen voltunk a krematóriumban fekete nyakkendőt viselve.”

A krematóriumot üzemeltető és a buszmegállót is birtokló Cornwall Council nem kommentálta a kérdést. A McDonald’s azonban azt mondta, hogy nagyon komolyan veszi az ügyet.

„Nem tudtunk az útjelző tábláról ennek a buszmegállónak a közelében” – mondta a cég szóvivője. “A CornwallLive által felvetett aggodalmakra tekintettel azonban hirdetésünk eltávolítását kértük.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után