Fagyos napok jönnek, és a havazás sem kizárt Londonban és Anglia déli felén 1

Izlandnál is hidegebb lesz a héten Londonban, mivel egy jeges légtömeg mínusz fokokat, és havazást is hozhat a fővárosba.

338d679500000578-3559520-image-a-112_1461683431582

Dermesztő időjárás vár a londoniakra, fagyos éjszakákkal – egy különösen hideg hullám érkezik a városba szerdán, és egészen hétvégéig kitarthat. Míg kedden az idő enyhe, 10 C körüli lesz, addig szerdától 0 és -2 C is várható majd, valamint az előrejelzők figyelmeztetnek, hogy havazás is elképzelhető. A hófúvásokat csütörtökre és keddre jósolják, miközben a hőmérséklet alacsonyabb lesz, mint Reykjavikban, Izland fővárosában.

„Az időjárás most enyhébb, mint ilyenkor szokott, kedden akár 10 C is lehet. Ez azonban szerdától alaposan megváltozik – a hőmérséklet le fog esni 1 C körülire, sőt éjszaka 0 fok alatti hőmérséklet, és fagyás is elképzelhető. A csütörtök este még hidegebb lesz, fagypont alatti hőmérséklettel, és ez az idő kitart majd a hétvégéig. A hét utolsó napjain az is lehetséges, hogy havazást fogunk látni.” – mondta Oli Claydon, a Met szóvivője a Standardnek.

idojaras-feb

Az előrejelzők szerint szerdán napközben 5 fok lesz, ami két fokkal hidegebb, mint ugyanazon a napon Reykjavikban. Csütörtökön ez tovább csökkenhet 3 fokra, még mindig megelőzve Izlandot, ahol 5 fok várható. A Met Office szerint a hétvége folyamán ez az állapot továbbra is fennáll majd.

Múlt hét pénteken már figyelmeztettek a meteorológusok, hogy heves esőzések és erős széllökések várhatóak, múlt hónapban pedig a jeges köd nehezítette meg az életet a fővárosban, sőt a légiközlekedésben is.  Forrás: Standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után