A 28 éves anyuka Zoe Butler egy tonhalkonzervet szeretett volna elfogyasztani, ám valami megakadályozta ebben.

NTI_CRAB_HEAD_TUNA_06.jpg

Január közepén, egy átlagos napon Zoe csillapítani kívánta étvágyát, és elővett a szekrényből egy ártatlannak tűnő halkonzervet, ám mikor felnyitotta azt, egy fura kis gömbölyű „valamire” lett figyelmes. Fogta a villáját és megfordította a kis gömbölyded dolgot. Még jobban meglepődött, mikor észre vette, hogy a gömbölyű valami egy fekete szempárral bámul rá.

megalopa

A konzerv lakó élőlény természetesen már élettelen volt. Zoe tele kérdésekkel azonnal felhívta a gyártó céget, és az élőlényről készített fotókat is elküldte nekik, így azok el is indították a nyomozást a titkos lény azonosításának érdekében.

parasite7n-6-web

A hölgy elmondása és fotók alapján sem tudták eddig egyértelműen megállapítani, hogy milyen élőlényről lehet szó.

Zoe feltöltötte a képeit a twitterére is, ahol folyamatos találgatások tömkelege olvasható, arról melyik tengeri élőlényre hasonlíthat a különös élőlény.
Egyesek szerint egy UFO szállta meg Zoe tonhalkonzervét. A szakértők egy része egy Megalopa névre hallgató pici ráknak tartja. Legnagyobb valószínűséggel azonban ez egy nyelv evő parazita, ami a halak szájában élősködik. Stuart Hine, a National History Museum, fajok beazonosítására specializálódott dolgozója is ezt az elméletet támogatja.

UC0Efish

Az Asda szóvivője elmondta, hogy jelenleg a nyomozás eredményére várnak.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.undercurrentnews.com/2015/02/09/strange-creature-in-princes-tuna-can-is-tongue-eating-parasite-expert-says/

Jakab Norbert