Londonban egy eddig ismeretlen tettes agyonlőtte az autójában ülő 38 éves volt drogbárót, Redwan El-Ghaidounit. 

uxbridge0402a
A férfi családja szerint esélye sem volt a támadással szemben.

A támadó valamikor 19:00 előtt lőtte le El-Ghaidounit Vine Lane-i otthonában a milliomos negyedben a „mindössze” 600.000 fontra taksált Uxbridgei háza előtt.

A látszólag gyanútlanul sétáló férfi a luxus Audi vezetőoldali ablakán lőtt be többször is majd, mint aki jól végezte dolgát elsétált a helyszínről, és egy sikátoron át elmenekült.

DSC_0394JPG

A nyomozók közzétettek egy a térfigyelő rendszerek által készített képet. A gyanúsított egy sötét kapucnis pulóvert viselt, amelynek eleje feliratozva volt. Világos nadrág és sötét cipő volt rajta.

_80899878_80899877

Az áldozat kedvese Samantha Taitt értetlenül áll az események előtt és azt mondja, családja és barátai is döbbentek veszik tudomásul a történteket, egy szerető apát és szerető társat veszítettek.

A hölgy, aki mellesleg a helyi labdarúgó csapat elnöke elmesélte alig várta, hogy kedvese hazaérjen és vigyázzon a 3 gyerekre. „Ahogy hazaért, szinte kivégezték. Soha többé nem láthatjuk”.
„A gyerekek most szerető apjuk nélkül nőnek fel, a szülei elveszítették fiúkat testvérei pedig fivérüket”
„Szeretnénk a közösség segítségét kérni, támogatásukat a rendőrség felé a minél hatékonyabb nyomozás érdekében”.

Noel McHugh nyomozó főfelügyelő szerint célzott támadásról volt szó. Előre megtervezett akció eredménye ez a brutális leszámolás, amely valószínűsíthetően El-Ghaidouni múltbéli drogügyleteivel hozható kapcsolatba. A férfi azonban már tisztességgel leülte a rá kiszabott 8 éves börtönbüntetést és nem olyan régen szabadult. Az elmúlt hónapokban egy autószalonban dolgozott.

UxbridgeMurder43

Feltételezések szerint adóssága halmozódhatott fel, melynek következtében többek közt a Torch Tower 49-ik emeletén lévő luxus lakásából is ki kellett költözniük.

A rendőrség szerint jó néhány ember van, aki tudhatja, hogy miért kellett El-Ghaidouninak meghalnia.

A nyomozók tegnap szinte egész nap a helyszínen voltak új nyomok és új tanuk után kutatva.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/
Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/cctv-reveals-suspect-wanted-by-police-over-gun-hit-on-drugs-kingpin-outside-his-home-10035155.html

Jakab Norbert