Emberek milliói kapják meg a mai naptól kezdődően a következő több száz fontos támogatást Nagy-Britanniában 1

Több száz font értékű megélhetési költség támogatás érkezik szerdától emberek millióinak a számlájára Nagy-Britanniában. Több mint 11 millió nyugdíjas kapja meg a „winter fuel payment”-et, amelyet idén további 300 fonttal növelnek meg.

Emberek milliói kapják meg a mai naptól kezdődően a következő több száz fontos támogatást Nagy-Britanniában 3

Egymillió „tax credits”-et igénybe vevő ember pedig arra is számíthat, hogy a következő héten egy második megélhetési költség támogatás részlet érkezik a bankszámlájára. A címzetteket azonban figyelmeztették, hogy figyeljenek oda a csalókra, akik kihasználhatják a helyzetet. Aki közvetlenül kapcsolatba lép az emberekkel a megélhetési költségek kifizetésével kapcsolatban, az jó eséllyel szélhámos lehet, aki személyes adatokat próbál meg eltulajdonítani – figyelmeztet az adóhatóság.

A legutóbbi kifizetések a minden háztartás számára szétosztott 400 GBP-on és az energiaárgarancián felül járnak, amely korlátozza a szolgáltatók által felszámítható maximális éves összeget.

“Mindent meg akarunk tenni annak érdekében, hogy támogassuk a nyugdíjasokat, mert ők azok akik gyakran a leginkább ki vannak téve a magasabb költségeknek” – mondta Mel Stride munka- és nyugdíjügyi miniszter. “Miközben Putyin ukrajnai illegális háborújának és a Covid járvány következményeivel foglalkozunk, továbbra is igyekszünk a legsebezhetőbbek mellett állni, és jövőre további támogatásokat fogunk nekik biztosítani.”

A nyugdíjasok túlnyomó többségének a téli energiaszámlák után járó többlettámogatás a következő két hónapon belül automatikusan kifizetésre kerül a számláikra. Azonban azoknak, akik nem részesülnek ellátásban vagy állami nyugdíjban, igénylési kérelmet kell benyújtaniuk.

A pénz a bankszámlakivonatokon úgy jelenik majd meg, hogy a fizetési hivatkozás az ügyfél National Insurance számával kezdődik, majd ezt követi a „DWP WFP” Nagy-Britanniában, vagy a „DFC WFP” az észak-írországiak esetében. Körülbelül egymillió Tax credits-ben részesülő ember kapja meg a második, 324 GBP összegű megélhetési költség támogatását, amelynek célja szintén a magasabb energiaszámlák terhének csökkentése. További hétmillió alacsony jövedelmű, bizonyos egyéb támogatásokban részesülő ember részesült már megélhetési költség támogatásban az elmúlt hetekben.

A HM Revenue and Customs (HMRC), amely az adójóváírásokat és ezt a konkrét kifizetést adminisztrálja, mindenkit figyelmeztetett, hogy legyen óvatos a csalókkal, akik kihasználják az általuk kínált lehetőséget személyes adatok ellopására. Figyelmeztettek, hogy bárki, aki hirtelen megkeres bennünket a megélhetési költségekkel kapcsolatos kifizetésekkel kapcsolatban, és azt állítja, hogy a HMRC-től jött, jó eséllyel csaló. A HMRC ugyanis soha nem kér banki adatokat sms-ben vagy e-mailben.

Jövőre további megélhetési költség támogatások lesznek elérhetőek az emberek milliói számára, amelyekről ide kattintva tudhatsz meg további részleteket.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után