Eltűnt egy magyar nő Nagy-Britanniában Karácsony napján, segítsen, aki csak tud 1

December 25-én, Karácsony napján jelentette a rendőrség, hogy eltűnt egy magyar nő Newport városában.

kovács sándorné magyar nő

A helyi rendőrség mindenkit arra kér, hogy amennyiben bármilyen hasznos információval rendelkeznek a hölgyet illetően, azonnal vegyék fel a kapcsolatot a hivatalos szervekkel.

A keresett hölgy, Kovács Sándorné, 63 éves és egyébként Angliában, Ringland városában él az East Grove Road-on. Az eltűnését december 25-én, hétfőn dél körül jelentették be.

A róla adott személyleírás alapján fehér, 178 cm magas, egyenes szőke haja van, ami nagyjából vállig ér.

Amikor utoljára látták, kék kapucnis felsőt viselt, szürke melegítőnadrággal és papucs volt rajta. Feltehetően a szemüvege is rajta volt egy tanú elmondása alapján.

A rendőrség szóvivője aggodalmát fejezte ki, mivel a szóban forgó 63 éves, magyar származású nő nem nagyon járatos Newport városában. A rendőrség azt is megerősítette, hogy a keresés során rendőrségi helikoptert is bevetettek az elmúlt 24 órában már 2 alkalommal is.

A legfrissebb információk szerint a hölgyet rögzítette a CCTV kamerahálózata, amint eltűnése után visszatért otthonába, összepakolta a ruháit, majd ismét eltűnt. Ez volt az utolsó ismert tartózkodási helye, azóta senki nem jelentette, hogy látta volna.

Egy megosztással mindenki tud segíteni abban, hogy a hölgy eltűnésének híre minél gyorsabban terjedjen, hátha valaki tud róla valamit. Bárki, aki hasznos infóval rendelkezik, az a 101-es vagy a 999-es számon fel tudja venni a kapcsolatot a hatóságokkal a 60 25/12/17 referencia számot használva.   Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás