Kristina Fenjsarosi Eltünt!! Bárki, aki valamilyen információval rendelkezik róla, segítsen a megtalálásában!

17661_10204360614643943_7779145845903736128_n

06. 03-án reggel 6-7 óra körül elindult dolgozni a munkahelyére a Royal Garden Hotel, 2-24 High Street, Kensington W8 4PT zip kódú hotelba. Ide 8.15 percre kellett volna megérkeznie, de sajnos nem ért útja végére, nyoma veszett már több mint 24 órája. Felhivtuk a britt rendőrséget és bejelentettük az eltűnését.

Jó hirnek mondható az a tény, hogy eddig semelyik londoni kórházban nem vették fel az adatait. Munkába menet pénztárcáját, útlevelétés munkaruháját vitte magával. Kriszta körülbelül 175 centiméter magas 45 kilogramm súlyú, szőke (vállig érő) vékony testalkatú 20 éves szerb-magyar de magyar állampolgárságú fiatal.Azt biztosan tudjuk, hogy eltűnésekor fehér szinű Converse márkájú tornacipőt viselt.

Legjobb értesüléseink szerint a Londoni Queensway Station metroállomáson kellett volna leszállnia és onnan a 70 es számú busszal továbbmenni az előzőekben emlitett hotelig. Pénz nem volt nála, igy utazni sem tud (Oyster kártyáján valószinűleg volt annyi credit hogy a városba még betudott érni de vissza már nem. London egy nagy város, nem nehéz eltévedni, akárhol lehet a mi Krisztánk. Akinek valamilyen, bármilyen információja van a hollétéről, Londoniak! aki esetleg látta kérlek titeket hivjátok a britt rendőrséget, a Londoni- Magyar konzulátust mert velük is felvettük a kapcsolatot, vagy hivjatok minket a köv telefonszámon: 07502595952 vagy a 07476543644 es telefonszámokon.

Kélek segitsetek Kriszta alig 3 hete él kinn Angliában nem ismeri Londont bárhol eltévedetett.

Nagyon aggódunk érte, járjuk az utcákat egész nap reggeltől estig miatta hátha látjuk valahol de eddig sikertelenül, és kevesen is vagyunk ehhez ezt tudjuk.
Barátok, ismerősök ha Kriszta esetleg irt nektek vagy beszéltetek vele telefonon és van valamilyen informciótok róla kérlek hivjátok a fent emlitett telefonszámot vagy a britt rendőrséget!!!!
A rendőrségnek elég Kriszta neve és tudni fogják kiről van szó!!!!

Kérlek egy megosztással segitsetek nekünk, hogy minnél nagyobb körben elterjedjen hátha valaki felismeri őt!

Kriszta!!!! Ha valahol látod ezt az üzenetet, kérünk Téged jelezz valahogy nekünk és megyünk érted bárhol is vagy!!!! Nagyon aggódunk érted!!!!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]