Egy asszony és két gyermeke rendkívül szerencsésnek mondhatják magukat, miután egy közvetlenül mellettük lévő aknában robbanás történt, miközben ők mit sem sejtve épp pénzt vettek fel egy automatából.

https://www.youtube.com/watch?v=D4zdVgPe5ag

A CCTV kamerájának felvételén jól látható, hogy a család veszélyesen közel állt az aknához a robbanás pillanatában. A anyuka és két gyermeke szerencsére odébb tudtak szaladni az aknából kicsapó lángcsóva elől. A robbanás a levegőbe repítette az aknafedőt és a járda útburkolatának egy részét is, ami miatt még nagyobb szerencsének mondható, hogy semmilyen komolyabb sérülés nem történt.

„Egy nagy dörrenést hallottam, ami a mi épületünket is megrázta. A földből lángok csaptak ki, és a csatornafedél meg a járda darabjai több méter magasra repültek. Ezek az emberek igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hogy senkinek nem lett komolyabb baja. Az az aknafedő alig egy méterre volt az ATM automatától.” – mesélte Laura Abbott, szemtanú.

Az eset Közép-Angliában történt, Northampton városában, a Wellingborough Road-on az egyik üzlet tövében. A helyi mentőszolgálat jelentése szerint a három személy apróbb horzsolásokkal megúszta az incidenst.

A tűzoltóság szerint a robbanást a kábelaknába befutó vezetékek zárlatossá válása okozhatta. A több tízkilónyi törmelék olyan erővel repült a levegőbe, hogy a mellette lévő áruháznak az ablaka fölé elhelyezett cégérét is megrongálta.

Az utat azóta már újra megnyitották, és a javítási munkálatok is megezdődtek.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-northamptonshire-33007173