Délelőtt 11 óra körül megtalálták a hétfő este eltűnt magyar kislányt, akiről az utolsó felvételt a CCTV kamerája rögzítette egy idegen férfi társaságában.

Evelin-Mezei

A CCTV által készített képen a 12 éves Mezei Evelin látható este 22:30 körül, London keleti részén, Stratfordban, a Romford Road-nál, nagyjából egy órával azután, hogy az édesanyjával utoljára együtt látták. Evelin Magyarországról mindössze hat hónappal ezelőtt érkezett Angliába. A rendőrség nagy erőkkel kereste a kislányt, akinek a Westfield bevásárlóközpont mellett veszett nyoma, és a férfit, akivel utoljára látták.

„Jelenleg semmiféle bizonyítékunk nincs arra, hogy Evelint bármilyen baj érte volna, de ő fiatal, még új ebben a városban, és sérülékeny. Minél hamarabb meg kell találnunk, és jelenleg a képen látható férfi az utolsó személy, akiről tudjuk, hogy kapcsolatba lépett vele.” – nyilatkozta az ügy kapcsán Lewis Hastie nyomozó.

Evelint a rendőrök kedden délelőtt 11 óra körül találták meg Newham-ben, 14 órával az eltűnését követően. A rendőrség jelentése szerint a kislány ép és egészséges.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-32298179