Elképesztő összegekért kezdték el árulni a londoni sorban állós karszalagokat az eBay-en: már több 10 millió forintért is voltak fent hirdetések 1

Az Ebay betiltotta a királynő koporsójának megtekintéséhez a sorba való beálláskor kapott karszalagok értékesítését, miután az árak brutálisan megugrottak.

Elképesztő összegekért kezdték el árulni a londoni sorban állós karszalagokat az eBay-en: már több 10 millió forintért is voltak fent hirdetések 3

A weboldal akkor lépett közbe, amikor a használt karszalagok némelyikéért elkért összeg elérte a 70 000 fontot (több, mint 32 millió forint), miután az emberek elkezdték eladásra kínálni őket, miután meglátogatták Őfelsége koporsóját a Westminster Hallban.

Az online aukciós weboldalon több tucat színes karszalagot kezdtek elárulni emléktárgyként. Az eBay azonban nem sokkal később eltávolította ezeket a hirdetéseket, mivel azok megsértették a cég rendezvényjegyekre vonatkozó szabályzatát.

A karszalagok lehetővé tették a sorban állók számára, hogy elmenjenek ételt és italt venni, vagy épp a mosdóba, és ennek segítségével vissza tudtak állni a helyükre a sorba. De miután lerótták tiszteletüket Őfelsége előtt, néhányan úgy döntöttek, hogy inkább megpróbálják pénzzé tenni őket.

Mivel egy idő után már szinte pár percenként új ajánlatok kerültek fel az oldalra, rövid idő alatt rengeteg ilyen hirdetés lepte azt el és egyesek több tízezer fontos ajánlatot is tettek egyetlen karszalagra.

Elképesztő összegekért kezdték el árulni a londoni sorban állós karszalagokat az eBay-en: már több 10 millió forintért is voltak fent hirdetések 4

Néhányan egyszerre több jegyet, szórólapokat és újságokat is árultak a királynő halála körüli napokból. Az eBay szóvivője azt mondta: “Ezek az elemek sértik irányelveinket, és ezért eltávolítjuk őket webhelyünkről.”

Az oldal rendezvényjegyekre vonatkozó szabályzata tiltja a legtöbb jegy árusítását, beleértve azokat is, amelyek a nyilvánosság számára ingyenesek. Más emléktárgyakat is árultak az interneten a királynő halála után, köztük bögréket és -érméket.

Az uralkodók emléktárgyai Viktória királynő uralkodása alatt váltak népszerűvé – amikor medálokat készítettek az akkori leghosszabb ideig uralkodó uralkodó halálát követően. Szerdától vált megtekinthetővé a nagyközönség előtt a királynő koporsója a Westminster-palotában.

A leghosszabb ideig regnáló uralkodó koporsója a Westminster Hallban marad, és hétfőn reggel 6.30-ig lehet megtekinteni, a Westminster Abbeyben ezt követően tartott állami temetés előtt, így valószínűleg vasárnap lesz az utolsó alkalom arra, hogy valaki még beálljon a sorba.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után