Több gyalogost is elütött egy személyautó a reggeli csúcsforgalomban Wood Green-ben, London északi részén, a bevásárlóközpont mellett. Az egyik legtöbb magyar által lakott londoni régió egyébként is hírhedt a mindennapos balesetekről és a kibírhatatlan dugókról.

WoodGreenSmashCrop

A rendőrség jelentése szerint az eset nem sokkal reggel 8:30 után történt a High Road-on, Wood Green-ben. Az esetben három gyalogos is megsérült, az egyiket lábsérülésekkel szállították kórházba, a másik két személy könnyebben sérült.

A Scotland Yard szóvivője elmondta, hogy a rendőrséget 8:37-kor riasztották az esethez. A baleset helyszínére érkezve a mentősöknek egy nőt és két gyermeket kellett ellátniuk. Mind a három sérültet kórházba szállították, a sofőr pedig a helyszínen megvárta a rendőröket. Letartóztatás nem történt.

WoodGreenSmash1Crop

Az ütközés során meghibásodott jármű az utat is eltorlaszolta így a már elve a mindennapos dugókról híres útszakaszon, már reggel teljesen megbénult a forgalom. A szakasz még ebédidőben is le volt zárva, de remélhetőleg délutánra megoldódik a probléma. Tekintve azonban, hogy a környék eleve mindig be van állva, és most valószínűleg a szokásosnál is lassabban halad a forgalom, javasoljuk, hogy aki teheti, más útvonalat válasszon.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/woman-and-children-hit-by-car-during-rush-hour-smash-in-wood-green-10172838.html