Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy londoni nőt, aki orgazmus közben kapott agyvérzést 1

Egy londoni származású hölgyhöz mentőt kellett hívni, miután sztrókot kapott a párjával való szeretkezés kellős közepén, derült ki az orvosok által felállított diagnózisból.

A 44 esztendős, Nyugat-London területén lakó hölgyön elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy „gutaütése” volt, amit akkor szenvedett el, amikor a kedvese orálisan kielégítette, derült ki az orvosi zárójelentés részleteiből.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy londoni nőt, aki orgazmus közben kapott agyvérzést 3

Amikor a mentősök kiértek a helyszínre, a nő eszméletlen volt. Nemsokkal ezután sikerült visszanyernie az eszméletét, és első ránézésre a sérülése nem tűnt nagyon súlyosnak, csak közepesen erős fejfájásra panaszkodott. Ezt követően tették be a nőt a mentőbe, és siettek egy közeli kórház sürgősségi osztályára vele.

A magát megnevezni nem kívánó hölgyet a mentősök a West Middlesex University Hospital nevű kórházba vitték és itt is ápolták ezt követően Isleworthben. Azt, hogy pontosan mi váltotta ki a sztrókot, nem sikerült teljesen egyértelműen megállapítani, azonban a hivatalos jelentésben az áll, hogy a partnere egyszer csak azt vette észre, hogy a nő teste megmerevedett.

A partnere elmondása alapján a hölgy, miközben ő orálisan elégítette ki, jelezte, hogy hamarosan orgazmusa lesz, majd hirtelen, teljesen váratlanul elveszítette az eszméletét.

Miután a nő magához tért, amikor már az orvosok is ott voltak a helyszínen, azt mondta eléggé fáj a feje, méghozzá egy egytől tízig terjedő skálán a fájdalmat hatosnak becsülte.

A mentősök először attól tartottak, hogy a nőnek valamiféle görcsrohama volt, azonban mint később kiderült a vizsgálatoknak köszönhetően, vérömleny keletkezett a koponyája fala és az agya közt, és ez vezetett az eszméletvesztéshez.

A sztrók vagy a köznyelvben gutaütésszélütés, az agy oxigéndús vérrel való ellátásának lelassulásából eredő működészavara, ami a vérellátó erek meszesedés okozta eldugulásának, vagy az ezáltal megkeményedett véredényfal megrepedésének következményeként állhat elő. Ez gyors beavatkozás nélkül akár bénuláshoz, vagy halálhoz is vezethet.

Óriási szerencséjére túlélte, és két kórházban töltött hét után hazaengedték. Az orvosok szerint semmilyen maradandó sérülést nem szenvedett.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után