Egyetlen ütéssel kiütötte az őt terrorizáló osztálytársást egy kisiskolás Angliában 1

Hihetetlen sebességgel tejed a neten a videó, amin egy másik iskolatársát szekáló fiatal srác „megkapja amit megérdemel”.

Egyetlen ütéssel kiütötte az őt terrorizáló osztálytársást egy kisiskolás Angliában 3

A folyamatosan piszkált srác megelégeli, hogy nem hagyják békén, és csúfolják. Egyetlen ütéssel teríti le az „arcoskodó” másik fiút.

A K.O. előtt egy másik személy a fiút piszkáló csapatból, le is kever neki egy pofont. Lehetséges, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban…

A közösségi oldalakon gyorsan terjedő videón látszik, amint egy egész csapat iskolás követ egy fiút, és közben mindenféle dolgokat kiabálnak, többek közt azt, hogy jól ellátják a baját.

https://www.youtube.com/watch?v=gcLQ99V7_XU

Amikor megfordul, az egyik lány a csapatból lekever neki egy pofont, majd ezt követően egy másik tag, egy srác lép oda hozzá. Az nem hallatszik, hogy mond-e valamit a második személy, de nem is igazán van rá ideje.

A csapat által követett srác ugyanis váratlanul egy hatalmas balegyenessel vágja állon a nagyszájú ellenfelét, aki filmekbe illő módon, liszteszsákként dől el.

Többen elkezdenek sikítozni a lányok közül a Connor nevű srác nevét kiabálva, és a történet többi részét sajnos már nem láthatjuk mert csak ennyi lett felvéve. Az eset a hírek szerint valahol Liverpool környékén történt.

Azt, hogy a videó pontosan mikor lett felvéve, nem tudható, de a közösségi oldalakra egy pár napja tették csak fel. Mostanra már tízezrek látták és osztották meg.

Te mit gondolsz az estről? Jogos, nem jogos? Csinálhat-e ilyet egy iskolás? Kommenteljetek bátran és vitassuk meg a témát.        Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után