Egy fiatal angol párt elítéltek, miután nyilvánosan szeretkeztek egy Domino’s pizzéria kellős közepén, miközben a pizzájukra vártak egy angliai városban.

A CCTV felvételein egyértelműen látható, amint Daniella Hirst és barátja, Craig Smith a pultnál állva esnek egymásnak. A felvételeket csütörtökön a bíróságon le is vetítették, amiken a Scarborough városában történt incidens látható. A rendőrség beszámolója alapján mindkét személy erősen ittas volt, amikor a gyorsétterembe megérkeztek, mivel a férfi születésnapját ünnepelték.

A 29 éves Hirst bűnösnek vallotta magát, míg a 31 éves Smith-t szintén bűnösnek találták távollétében, ugyanis ő nem jelent meg. Mind a ketten „felháborító közszemérem sértés” vádjában találtattak bűnösnek a tárgyaláson ami összesen nem tartott tovább 30 percnél, mindössze 12 perccel volt hosszabb, mint maga a felvétel, amit levetítettek.

A bizonyíték szinte kizárólag egy 18 perces videofelvétel volt. Ezen azonban minden rajta volt onnantól kezdve, hogy a pár belépett az ajtón a Domino’s pizzéria lánc Castle Road-on található éttermébe. A videofelvételről a rendőrség úgy szerzett tudomást, hogy az étterem egyik alkalmazottja megosztotta az egyik közösségi oldalon. Természetesen az interneten a felvétel futótűzként terjedt, mint mindig.

A videofelvételen jól látható, amint érkezésük után a pulthoz mennek és ételt rendelnek maguknak, eközben egy frissen felmosott területet jelző figyelmeztető táblával hülyéskednek. Ezt követően Hirst orálisan kielégítette a férfit, majd a pár a pultnak támaszkodva egymásnak esett és szeretkezni kezdtek.

Mindeközben a kamera felvételen látható, amint az alkalmazottak a pult másik oldalán a munkájukat végzik a gyorsétteremben.

A jelen lévők elmondása szerint a hölgy szégyenében a videofelvétel egyes jeleneteinél kezével eltakarta az arcát. Mr. Smith, aki a Field Road-on lakik Bridlington területén, nem volt jelen a tárgyaláson. Állítólag a férfit időközben letartóztatták valami másik ügy miatt. Az ítéletet a bíróság október 17-én fogja meghozni.     Forrás   Hirdetőknek: [email protected]