Egy nőt mellkason szúrtak, egy kislányt pedig elsodort a tenger Angliában 1

Egy középkorú nőt egy liftben támadtak meg, és szurkáltak össze, egy kislány pedig tengerbe fulladt Dél-Angliában, miután az áramlat besodorta a nyílt vízre.

Egy nőt mellkason szúrtak, egy kislányt pedig elsodort a tenger Angliában 3

Egy nő kórházban lábadozik, miután többször mellkason és gyomron szúrta egy férfi egy liftben, akit a környéken láttak mászkálni. A brit rendőrséget csütörtök délután értesítették, valamikor három óra magasságában, miután rátaláltak a 41 éves nőre több szúrt sebbel a testén.

A hölgy jelenleg is kórházban van, és az állapota súlyos, de stabil, és már nincs életveszélyben. A sérüléseiből hosszú idő lesz felépülni, de szerencsére nem szenvedett maradandó károsodást.

A nőt Kelet-Londonban támadták meg, egy lakótömb lépcsőházának liftjében, Hoxtonban, a Wimbourne Streeten. A rendőrség nyomozást indított az ügy kapcsán, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az áldozat ismerte-e a támadóját.

„Egyelőre annyit tudunk, hogy a támadó férfi volt, és az épület liftjében támadta meg a hölgyet. Az kezd körvonalazódni, hogy a férfi a környéken ólálkodott, közvetlenül a támadás előtt is, és már korábban is. Szeretnénk azonban hallani a környéken lakók vallomásait, és szeretnénk továbbá, hogy mindenki, aki abban az időben a környéken járt a Wimbourne Streeten, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha látott, vagy hallott valamit, ami fontos lehet a nyomozás szempontjából.” – Nyilatkozta Barry Hart, nyomozó.

Tengerbe fulladt egy kislány az év eddigi legmelegebb napján

Egy fiatal lány az anyukájával ment be a vízbe megmártózni a forró, nyárias időben, hogy kicsit lehűtsék magukat a csütörtöki hőségben. A tragikus incidens Dorset területén történt, Anglia déli partjainál, a híres Durdle Door nevű sziklánál, ami kedvelt látványosság a turisták számára.

Egy nőt mellkason szúrtak, egy kislányt pedig elsodort a tenger Angliában 4

A partiőrséget azonnal riasztották és egy környéken lévő hajó a helyszínre sietett, és kihúzták az alig öt éves lányt a hideg vízből. A riasztás délelőtt nem sokkal 12 óra előtt érkezett. Többen is látták az esetet, és a mentőket az egyik járókelő riasztotta.

A nőt az egyik bátor arra járó mentette ki a vízből, a de a kislányig már nem tudtak beúszni. A segélyhívást követően kiderült, hogy pont volt a közelben egy gyakorlatozó katonai hajó, amiről egy egység azonnal a helyszínre sietett.

A lányt, miután kihúzták a vízből, azonnal egy közeli kórházba szállították, Dorchesterbe, de sajnos a sürgősségire megérkezve az orvosok azonnal közölték, hogy a lányt már nem lehet megmenteni, így a helyszínen halottnak nyilvánították. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy szándékosság gyanúja nem merült fel, és jelen állás szerint ez egy szomorú és tragikus baleset.          Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás