Egy Londonba tartó repülőjárat Business osztályán erőszakolt meg egy nőt egy brit férfi 1

Letartóztattak egy brit férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta az egyik utast az Egyesült Államokból Heathrow-ra tartó egyik járaton.

Egy Londonba tartó repülőjárat Business osztályán erőszakolt meg egy nőt egy brit férfi 3

A rendőrök a leszállást követően azonnal felszálltak a United Airlines járatára a Heathrow repülőtéren, miután január 31-én, hétfőn reggel valamivel 6:30 után riasztották őket az incidens miatt.

Egy 40 éves, szintén brit származású nő állítólag az őt ért támadás után azt azonnal jelentette is a United Airlines légitársaság utaskísérőinek a New Jersey-ből Heathrow-ba tartó járaton. Úgy tudni, hogy a nőt a business osztályon kényszerítette szexre az elfogott férfi, miközben mások épp aludtak.

A férfit később óvadék ellenében szabadlábra helyezték, miközben a nyomozás az ügyben tovább folytatódik – közölte a Fővárosi Rendőrkapitányság. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás a The Sunnak azt mondta:

Egy Londonba tartó repülőjárat Business osztályán erőszakolt meg egy nőt egy brit férfi 4

„A nő azt mondta, hogy az a másik utas megerőszakolta a repülőút alatt, miközben mások aludtak. El volt keseredve és igen feldúlt volt, és jelentette a történteket a gép személyzetének, akik rádión értesítették a rendőrséget, akik már készenlétben várták, hogy a gép leszálljon. A rendőrség nagyon komolyan vette a dolgot, és a helyszínelők alaposan megvizsgálták a repülőgép azon területét, ahol állítólag a támadás megtörtént. A rendőrök felmentek a gépre, és őrizetbe vették a férfit, majd elvitték.”

A Fővárosi Rendőrség szóvivője ezt nyilatkozta: „Január 31-én, hétfőn 06:39-kor riasztották a Heathrow repülőtér rendőrségét egy az egyik járaton történt incidenshez. A rendőrök a repülőgép landolásakor már készenlétben várakoztak, és a helyszínen letartóztattak egy 40 éves férfit, akit nemi erőszak elkövetésével gyanúsítanak. A vizsgálatok időtartamára óvadék ellenében szabadlábra helyezték.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után