Nyár elején nyílt egy új kávézó Londonban, ahol minden egyes termék £1-os áron kapható, ráadásul minőségi alapanyagokból.

03943a7c-d3de-425c-bdb9-4da4b19df4ee-2060x1236

A Caffix nevű hely nemrégiben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a Newman Street-en, Londonban. A spéci kávézó kínálatában az italok mellett szendvicsek, péksütemények, sütik, és saláták egyaránt megtalálhatók. A pláne a dologban, hogy kivétel nélkül minden megvásárolható termék £1-ba kerül darabonként.

A menü legjobban kedvelt ennivalói közé tartoznak a mozzarellás pesztós bagett, az avokádós szendvics, a banános gyümölcskenyér és a lisztmentes muffin egyaránt.

Felmerül a kérdés, hogy hol a trükk. Nos, a dolog hátránya, hogy a szokásosnál kisebb adagokat szolgálnak fel. A szendvicseket, a falafelt és a humuszt egyaránt nagyjából fele akkora adagokban árulják, mint máshol.

Ennek a megoldásnak mégis van egy hasznos oldala a tulajdonosok szerint, ami nem más, mint, hogy több dolgot is kipróbálhatunk egyszerre. Nagyobb a variációs lehetőség, több dolgot is összeválogathatunk, ráadásul jó minőségű alapanyagokból készült termékeket vehetünk alacsony áron.

A kávékedvelők mindenféle olasz és brazil különlegességek közt válogathatnak. Még a teájuk is különleges, saját készítésű, hat féle tealevélből összeválogatva.

„A szakmai tapasztalatunkat felhasználva egy olyan menüt hoztunk létre, ami friss áruból, helyben készített reggelit és ebédet kínál a vendégeknek. A különbség, hogy a menün szereplő minden egyes dolog £1-ért vehető meg. Így mindenkinek nagyobb választási lehetősége van arra vonatkozólag, hogy mennyit szeretne költeni, és mi mindent szeretne megkóstolni.” – tudhatjuk meg a cég weboldalán lévő leírásból.

A tulajdonosok elárulták, hogy amennyiben a koncepció szimpatikus az embereknek, szeretnének egy egész Nagy-Britanniát behálózó kávézóláncot kiépíteni.

Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoportjához, ami már 10,000 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/caf-where-everything-costs-1-opens-in-central-london-but-there-is-a-catch-10293863.html