Egy ház kertjében találtak rá egy agyonlőtt nő holttestére a rendőrök Angliában 1

Gyilkossági ügyben nyomozás indult, miután Liverpoolban holtan találtak egy nőt egy kertben, akit a sérüléseiből ítélve minden bizonnyal agyonlőttek.

Egy ház kertjében találtak rá egy agyonlőtt nő holttestére a rendőrök Angliában 3

A rendőrök ma délelőtt 12 óra 40 perc körül érkeztek meg a Leinster Roadra. Egy ingatlan hátsó kertjében bukkantak a szóban forgó nő holttestére. Kórházba szállították ugyan, de az orvosok megállapították, hogy már nem lehet megmenteni.

A rendőrség a gyilkosságot követően nagy erőkkel kutat minden információ után egy olyan járművel kapcsolatban, amely „szabálytalanul” közlekedett a környéken.

Mark Baker, a Merseyside-i rendőrség nyomozófelügyelője a következőket mondta:

„Ez a nyomozás még nagyon korai szakaszában van, és bár megértjük, hogy a nyilvánosság nagyon megdöbbent és aggódni fog a történtek miatt, számos rendőr van a helyszínen, akik alapos vizsgálatokat végeznek, körbejárják a környéket és mindenkit kikérdeznek, hogy jobban megértsék, mi történt, hogy minél gyorsabban intézkedhessenek.”

„Egy nő sajnálatos módon életét vesztette ma, és épp ezért szeretnék mindenkit aki a környéken lakik, megnyugtatni, hogy mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a felelőst, és bíróság elé állítsuk.”

„Arra kérek mindenkit, aki a Leinster Road környékén tartózkodott a kora reggeli órákban, aki látott vagy hallott valamit, vagy úgy gondolja, hogy valami jelentőset rögzített a csengő kamerájával vagy bármilyen más kamerájával, hogy sürgősen lépjen kapcsolatba velünk, mert lehetséges, hogy nyomozásunk szempontjából létfontosságú információkat találunk rajta.”

„Különösen szívesen vennénk bármilyen jellegű információt bárkitől, aki látott egy járművet szabálytalanul közlekedni a Prescot Road környékén.”

Folyamatban vannak a vizsgálatok annak érdekében, hogy hivatalosan azonosítsák az elhunyt nőt, és a lehető leghamarabb értesítsék legközelebbi hozzátartozóját. Ma délelőtt a rendőrök házról házra járnak és CCTV-kamerafelvétel elemzéseket folytattak a környéken, és a nap hátralevő részében nagy létszámú rendőri jelenlét lesz tapasztalható.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után