Egy egész családot, köztük 3 kisgyereket mentett ki egy hős rendőrtiszt egy égő házból Londonban 1

Nem olyan rég hozták nyilvánosságra a videofelvételeket, amelyeken a Met Police egyik embere a saját életét is kockára téve többször is behatol az épületbe, amiből csak úgy ömlik a füst és több embert, köztük egy egész családot is kimenekít.

Egy egész családot, köztük 3 kisgyereket mentett ki egy hős rendőrtiszt egy égő házból Londonban 3

Az eset London egyik külvárosában Uxbridge környékén történt. A Bodycam felvételek megörökítették azt a pillanatot is, amikor Tony Ruth bemászik a lakás ablakán, hogy lehozzon három gyereket az emeletről, akik egy füsttel teli szobában rekedtek. A rendőrök december 27-én nem sokkal dél után épp a környéken járőröztek, amikor füstöt észleltek a Station Roadon található egyik társasház földalatti tárolójából.

Egy egész családot, köztük 3 kisgyereket mentett ki egy hős rendőrtiszt egy égő házból Londonban 4

A négylakásos ház földszintjének átvizsgálása közben egy lakót kimentettek, majd a rendőrök meghallották, hogy az egyik felső lakásból egy nő segítségért kiabál. Azt mondta, hogy a nagy füst miatt beszorult, és három gyermeke és egy másik felnőtt is ott van vele.

Az egyik szomszédnál szerencsére volt egy létra, amin keresztül Tony be tudott mászni az emeleti lakás ablakán és a három gyereket a létra segítségével az ablakon át menekítették ki, a két felnőttet pedig le tudták kísérni a lépcsőn.

A család összes tagját kórházba vitték kivizsgálásra, de szerencsére senkinek nem lett komolyabb baja. A hős rendőrt enyhébb füstmérgezés tüneteivel kellett kezelni, de utána ő is hazamehetett.

Hétfőn Ruthot a Nyugati Területi Parancsnokságnál „a hónap rendőrtisztjének” választották tettei elismeréseként. Kollégái, Dave Collinswood és Ryan James pedig szintén elismerésben részesültek a lakástűznél az emberek kimentésében játszott szerepükért.

Egy egész családot, köztük 3 kisgyereket mentett ki egy hős rendőrtiszt egy égő házból Londonban 5

A díj átvétele után Ruth így nyilatkozott: „Nagyon örülök, hogy segíthettünk, és hogy a család minden baj nélkül kijutott. Szeretnék köszönetet mondani a helyi lakóknak is, akik gyorsan szereztek egy létrát, és segítettek nekünk, amikor szükségünk volt rá. Fantasztikusak voltak.”

Sean Wilson főfelügyelő, a Nyugati Területi Parancsnokság parancsnoka a következőket mondta: „Magától értetődő, hogy Ruth, Collinswood és James rendőrök gyors gondolkodása és bátor tettei a környékbeliek segítségével kombinálva nagy valószínűséggel az életét mentette meg ennek a fiatal családnak.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után