Egy anyuka és két gyermeke holttestére bukkantak Angliában, Boltonban 1

Egy édesanya és annak kétgyermeke is életét vesztette, eddig nem ismert körülmények között Bolton városában. Mindhármójuk holttestére a család otthonában találtak rá.

Egy anyuka és két gyermeke holttestére bukkantak Angliában, Boltonban 3

A helyi rendőrség, a Greater Manchester Police egyik szóvivője elmondta, hogy őket azután hívták ki a helyszínre a családi házhoz, hogy a szomszédok aggódni kezdtek az anyuka iránt. A kiérkező járőrök által megtalált három holttestet azóta már azonosították. Az anyuka egy bizonyos Tiffany Stevens volt, a másik két elhunyt pedig a lányai Caisie, aki alig három esztendős volt, és a másik lány Darcie, aki pedig mindössze egy.

A nyomozást vezető személy azt nyilatkozta, hogy nem zárnak ki egyelőre semmilyen eshetőséget, azonban egyelőre még csak a három személy halálának okát és körülményeit próbálják azonosítani. Egyelőre az incidens kapcsán más ember neve nem került elő.

Azzal kapcsolatban, hogy szándékosság, vagy gyilkosság feltételezhető-e, nem sokat árult el a nyomozást vezető tiszt. Annyit lehet tudni, hogy a helyszínre többek közt egy gázszerelőt is kihívtak.

A 36 esztendős Annmarie Crossland, aki a szomszédban lakik azt nyilatkozta, hogy ő egészen addig semmiről sem tudott, illetve nem tűnt fel neki semmi gyanús dolog, amíg a család néhány rokona nem kezdett el kiabálni és sikoltozni a ház hátsó bejárata mellett. Ő személy szerint csak jókat tudott mondani az elhunyt nőről, akit úgy írt le, mint kitűnő anyuka. Azt is elmesélte, hogy a saját négy gyermeke gyakran játszott Tiffany gyermekeivel.

„Tündéri kis gyerekek voltak. Nagyon, nagyon aranyosak. Volt hogy elvitte őket sétálni, játszani a parkba, vagy be Bolton belvárosába. Nagyon barátságosak voltak mindannyian.” – mesélte Ms Crossland.

„Ez egy hihetetlenül szörnyű és tragikus incidens, és több családtaghoz szakértőt kellett hívni, annyira megviselték a történtek. Felfoghatatlanul nehéz helyzet lehet ez mindannyiuk számára. A nyomozóink alaposan át fogják kutatni a helyszínt, és igyekeznek minden szomszéddal és környéken lakóval felvenni a kapcsolatot az ügy kapcsán. Igyekszünk minél jobban megérteni a körülményeket, és rekonstruálni az eseményeket, hogy pontos választ kapjunk arra, mi is történt a három elhunyt személlyel.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Rick Jackson.

A szomszédok nem tudták, hogy a család bérelte az ingatlant, vagy a sajátja volt-e, azonban annyit elmondtak, hogy nagyjából 2 éve költöztek be a házba. Mr. Jackson elmondása szerint a nyomozás eltarthat egy darabig, azonban az alapján, amire eddig fény derült, egyelőre nem keresnek semmilyen tettest az ügy kapcsán.        Forrás

Megosztás