Egy 4 éves, egy 2 éves és egy 3 hónapos kisgyermeket késelt meg egy nő Angliában 1

Továbbra is letartóztatásban van egy nő, akit három kisgyermek meggyilkolásának kísérletével gyanúsítanak, és akiket „súlyos szúrt sérüléseket” találtak meg – közölte nemrégiben a rendőrség szóvivője.

Egy 4 éves, egy 2 éves és egy 3 hónapos kisgyermeket késelt meg egy nő Angliában 3

A rendőrséget hétfőn reggel 8 órakor riasztották a West Yorkshire területén levő Huddersfield városában a Walpole Road-i címre, miután aggasztó bejelentést kaptak a mentőszolgálattól. Mint ezt követően kiderült, egy négyéves kislány, egy kétéves kisfiú és egy alig három hónapos csecsemő súlyos szúrt sérüléseket szenvedett, és kórházba kellett őket szállítani – közölte a nyugat-yorkshire-i rendőrség.

A három hónapos babát és a négyéves kislányt nem életveszélyes sérülésekkel továbbra is ápolják. A kétéves kisfiú állapota súlyos, de stabil. A 34 éves nőt szintén ellátták, mivel ő is megsérült, de a rendőrség egyelőre azt nem közölte, hogy milyen módon (magában próbált-e kárt tenni, vagy volt valaki más is a helyszínen, aki a gyerekeket védte), viszont gyilkossági kísérlet alapos gyanúja miatt továbbra is letartóztatásban van.

Sam Freeman nyomozó főfelügyelő, a gyilkossági csoport (HMET) munkatársa a következőket mondta: „Továbbra is kiterjedt vizsgálatokat folytatunk ezzel az incidenssel kapcsolatban, amelynek következtében három gyermek súlyos sérüléseket szenvedett ma reggel. Egy nőt továbbra is kezelnek az elszenvedett sérülései miatt, és továbbra is őrizetben van a kórházban. Eddigi vizsgálataink alapján a történtekkel kapcsolatban másik személyt nem keresünk. Szakemberek támogatják az érintett családot ebben a számukra egyértelműen borzasztó időszakban.”

“Szeretném emlékeztetni a lakosokat, hogy ez az eset nagyon kicsi gyermekeket érint, és kérem, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket, és a nyilvánosság tagjai kerüljék a haszontalan spekulációkat, amelyek csak fokozhatják az érintett család szorongását.”

Egy anonimitást kérő Walpole Road-i lakos a következőket mondta: „Ismertem (a családot), de igazából csak annyira, hogy köszönő viszonyban voltunk egymással – jó embereknek tűntek.”

Egy 4 éves, egy 2 éves és egy 3 hónapos kisgyermeket késelt meg egy nő Angliában 4

Egy másik szomszéd pedig azt mondta: „Nem ismerem a hölgyet, de láttam, amikor iskolába vittem a gyerekeimet, és rendszerint üdvözöltük egymást. Nagyon-nagyon megdöbbentem.”

A szintén a közelben lakó, Vincent Jones (86), aki több mint 40 éve él az utcán, szintén azt mondta, „nagyon megdöbbent”. „Bárki ugyanígy érezne” – mondta Mr. Jones. „Láttam a mentőautót odakint, és egy nőt vittek el. Reggel 8 körül a mentő hangjára keltem. Takarókba volt bugyolálva. Rengeteg mentő és rendőrautó volt ott.”

Mr Jones azt mondta, nem ismerte jól a családot, de sokszor látott egy nőt és kisgyermekeit az utcán jönni-menni. „Láttam őket, de nem igazán beszéltünk egymással. Néha köszöntünk egymásnak. Láttam, ahogy fel-alá szaladgál a két gyerekkel, és nemrég született még egy gyereke, ha jól tudom karácsonykor. Reméljük, minden rendben van…”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után