pubok anglia

Angliaszerte emberek százezrei özönlötték el a pubokat, miután azok a szombati napon 3 hónap után végre újra megnyitottak.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 2

Az elbeszélések alapján és ahogy azt a képek egy része is tanúsítja, az este folyamán az egész ország keményen a pohár fenekére nézett.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 3

A britek amúgy is híresek arról, hogy nem tudják hol a határ, de a szombat este még az ő mércéjükkel is sok helyen  igen erősre sikeredett. Többen csak annyit mondtak, hogy “abszolút őrület”, ami az utcákon folyt, szinte minden városban, nem csak London területén.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 4

Az ország egész területén számos kocsma – köztük Lincolnban és Nottinghamshire-ben – korán bezárt, köszönhetően az alkohollal kapcsolatos antiszociális viselkedésnek, ami miatt igen sok embert letartóztattak az este folyamán.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 5

Szinte mindenhol kígyózó sorokban álltak az emberek, italra vagy asztalra várva. Sokan voltak akik órákat álltak sorba, hogy egy adott helyre bejuthassanak meginni ezt azt.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 6

A képek a bulizó, ittas tömegekről több különböző városban, köztük Norwich, Newcastle, Bristol és London kocsmáiban és környékükön készültek. A rendőrök számos helyen nem voltak elegen ahhoz, hogy megálljt parancsoljanak a dorbézoló hordának.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 7

A brit kormány a 2 méteres távolságtartásra vonatkozó szabályt 1 méterre módosította. Ez  azért is fontos, mert rengeteg vendéglátóipari egység a méreteiből és az elrendezésükből fakadóan képtelen lenne nyereséget termelni, és ezért nem is lenne értelme újra megnyitniuk, ha az embereknek tartaniuk kell a 2 m távolságot, ugyanis a helyek kapacitása drasztikusan csökkenne. Az 1 méteres szabály bevezetése ezért elengedhetetlen, ha a kormány nem akarja, hogy a szórakozóhelyek egy jelentős része teljesen tönkremenjen.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 8

A kormány által megszabott 1 méteres távolságtartásra vonatkozó szabályt azonban…. (ide most mindenki helyettesítse a számára megfelelő szót) nem igazán sikerült betartania jóformán senkinek.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 9

Zöld utat kaptak végre a mozik, múzeumok és a galériák is, szintén július első szombatjától. Természetesen rájuk is vonatkozni fog az a szabály, hogy a járvány miatt extra előírásoknak kell megfelelniük, hogy működhessenek. A speciális szabályok közé olyan dolgok tartoznak többek közt, mint az extra szellőztető rendszer beszerelése, a sorban állásnál a távolságtartás betartatása, vagy a bejárat és a kijárat egymástól való elkülönítése.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 10 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 11

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 12

 

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 13 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 14 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 15

Sajnos olyan buli is volt ahova komolyabb rendőri erőnek kellett kivonulnia.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 16

Nyugat-Londonban az egyik illegális utcai bulit a rendőrségnek kellett szó szerint szétvernie, melynek során két rendőr és 9 további személy a bulizók közül szenvedett el kisebb nagyobb sérüléseket.

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 17 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 18

Végül pedig a képek amik magukért beszélnek:

Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 19 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 20 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 21 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 22 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 23 Egész Angliában újranyitottak a Pubok: az országos méretű banzáj képekben 24

Reméljük azért mindenkinek jól telt az este a hosszú kényszerpihenő után…        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után