Darabokra robbant egy ház Dél-Angliában 1

Egy lakóház csaknem teljesen megsemmisült Cornwall területén, egy hatalmas robbanásban, ami az egész utcát törmelékekkel borította be.

_85318105_explosionormbsy

A baleset az éjszaka folyamán, 23:30 körül történt, Camelford-ban, melynek során egy 68 éves férfi komolyabb sérüléseket szenvedett. A férfit szomszédja, a 42 éves Paul Harding mentette meg, aki a robbanást követően az utcára rohant, és a romok közt bukkant az idős úrra, akit azonnal ki is húzott onnan, mivel félő volt, hogy az emelet ráomlik.

A sérült férfit kórházban ápolják, de állapota jelenleg stabil. Paul elmondása alapján a robbanást követően sokan azt hitték, hogy valami bomba repítette az égbe a fél házat.

Cornwall-1_3426121b

„Egy hatalmas dörrenés volt hallható és még érezni is lehetett a rázkódást. Hirtelen azt sem tudtuk, hogy mi történik. A barátom odament a házhoz, hogy megnézze, tud-e segíteni. A férfi, akit megmentettek, hihetetlenül szerencsésnek mondhatja magát, főleg az épületben keletkezett károkat elnézve. Nagyon ijesztő látvány volt.” – mesélte egy másik, a környéken lakó tanú, Zoe Robinson.

A 68-year-old man has miraculously survived an explosion at his house in Trecalgo View, Camelford, Cornwall, after an explosion blew out the walls sending debris flying into nearby homes and cars. 02/09/2015  See SWNS story SWGAS: A 68-year-old man has miraculously survived after an explosion at his house in Cornwall blew out the walls sending debris flying into nearby homes and cars. The emergency services were called to the terraced house in Trecalgo View, Camelford, at 11.30pm last night after the explosion was heard across the town. The man has been named locally as Bob Moss. Devon and Cornwall Police said: “One house had been badly damaged with the external walls blown out the internal walls badly weakened leaving the top floor and roof substantially unsupported.

Más személyi sérülés óriási szerencsére nem történt, de a környező épületekben és autókban komoly károk keletkeztek. Hét szomszédos házból is evakuálták a lakókat, akik egyelőre nem tudják, hogy mikor mehetnek vissza otthonaikba.

A rendőrség nyomozást indított, hogy a robbanás okára fényt derítsenek, de a szóvivőjük szerint az már bizonyos, hogy további robbanásoktól nem kell tartani. A vizsgálatok és a romok eltakarításának idejére a környéket elkerítették.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 9,300 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cornwall-34125207

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után