A rendőrség nagy erőkkel keresi azt a személyt, aki kocogás közben egy ismeretlen nőt szándékosan az arra jövő busz elé lökött.

A CCTV kamerák által felvett megdöbbentő képsoron látszik, amint a futó férfi épp keresztül halad a Putney Bridge nevű hídon Délnyugat-London területén, majd hirtelen enyhén irányt váltva egy szemben sétáló nő felé indul meg.

A férfi vállal ütközik a nőnek ésmég egy jó nagyon lök is rajta, aminek következtében a hölgy elesik és majdnem lerepül a járdáról az úttestre. Felső testének egy része be is lóg az útra amint elterül, pont az érkező busz elé.

Szerencsére a buszsofőr hihetetlen jó reflexeinek köszönhetően azonnal reagál az eseményekre és pont mielőtt elütné, elrántja a kormányt és hajszál híján kikerüli az útra kilógó nőt.

A rendőrség elbeszélése alapján a sofőr ezt követően meg is állt, hogy ellenőrizze, a nővel minden rendben van-e, és nem sérült-e meg. Ezalatt a tettes tovább kocogott a hídon, távozva a bűntény helyszínéről.

Mindezek után későbbi felvételeken az is látszott, hogy a férfi, vagy 15 perccel az eseményeket követően visszafelé kocog a hídon és a nő, akit fellökött még mindig ott van és megpróbál szólni hozzá, azonban a férfi úgy tesz, mintha fel sem ismerné.

A hölgy az incidens során szerencsére csak kisebb sérüléseket szerzett, egy két zúzódással megúszta.

Mat Knowles nyomozó azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy: „Az áldozat halálos veszélynek lett kitéve azáltal, hogy az útra lökték. Csak a buszsofőr szuper reakció idejének köszönhető, hogy életben maradt.”

A rendőrség arra kér mindenkit, hogy ha felismeri a támadót, vagy bármilyen hasznos információval rendelkeznek az illetőről, hívják bátran a 101-et vagy a 0800 555111-es számot. Az elkövető egyébként fehér 30as férfi volt barna szemmel és rövid barna hajjal és szürke pólót és kék rövidnadrágot viselt.         Forrás Hirdetőknek: [email protected]