Brutális kutyatámadás: 20-as éveiben járó nőt marcangolt halálra egy kutya Angliában 1

Meghalt egy nő egy kutyatámadás során Surreyben, amely incidenst követően a fegyveres rendőrök összesen hét kutyát fogtak be a környékről.

Brutális kutyatámadás: 20-as éveiben járó nőt marcangolt halálra egy kutya Angliában 3

A helyi rendőrség jelenleg is nyomoz a tragédia részleteinek kiderítése érdekében, miután csütörtökön a rendőröket a Surrey-i Caterhamben lévő Gravelly Hill-hez riasztották. A rendőrök valamikor délután 14 óra 45 perc körül kaptak bejelentést arról, hogy egy kutya megtámadta a helyi lakosság több tagját is.

Brutális kutyatámadás: 20-as éveiben járó nőt marcangolt halálra egy kutya Angliában 4

Egy húsz év körüli nő a támadás során a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A hivatalos személyazonosításra még nem került sor, de a legközelebbi hozzátartozóit már értesítették – közölte a rendőrség szóvivője.

Egy másik nőt kutyaharapások okozta sérülésekkel szállítottak kórházba, de az ő állapota szerencsére nem életveszélyes. A fegyveres járőrök a National Police Air Service támogatásával összesen hét kutyát fogtak be a környéken a halálos kimenetelű támadást követően, amelyek mindegyike továbbra is a rendőrség őrizetében van.

Brutális kutyatámadás: 20-as éveiben járó nőt marcangolt halálra egy kutya Angliában 5

Alan Sproston főfelügyelő a következőket mondta a történtek kapcsán: „Szeretnénk részvétünket nyilvánítani a nő családjának, aki sajnos ma délután életét vesztette. Ez az incidens érthető módon megijesztheti a helyi közösséget, és szeretném megnyugtatni őket, hogy úgy gondoljuk, hogy minden veszélyes kutyát befogtunk a környéken, és rendőrségi őrizetben vannak.”

“Az incidens körülményeinek feltárására irányuló vizsgálatunk továbbra is folyamatban van, és arra kérjük a helyi közösséget, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba, ha egy mód van rá.”

Brutális kutyatámadás: 20-as éveiben járó nőt marcangolt halálra egy kutya Angliában 6

Ma reggel a rendőrség embereit még látni lehetett a halálos kimenetelű incidens helyszínén Caterhamben. A történtekkel kapcsolatban további részleteket, fejleményeket egyelőre nem tettek közzé, és az áldozatot hivatalosan még nem azonosították.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után