Black Friday 2021 UK: a legnagyobb akciók, és a legjobb ajánlatok összegyűjtve egy helyen 1

Ismét itt a Black Friday, így ideje elkezdeni megtervezni, hogy miket szeretnél megvenni a leárazások nagy ünnepén.

Black Friday 2021 UK: a legnagyobb akciók, és a legjobb ajánlatok összegyűjtve egy helyen 3

Hogy mi is az a Black Friday? A vásárlási őrület Amerikából indult, ez ugyanis a Hálaadást követő első nap, amikor a kereskedők óriási akciókkal igyekeznek „kitakarítani” az eddigi készleteiket, hogy helyet csináljanak a karácsonyi árunak. A vásárlók mind online, mind a boltokban vadásznak megszállottan ilyenkor a nagy árcsökkenésekre, ennek köszönhetően óriási sorok kígyóznak ilyenkor mindenhol, és sokszor a weboldalak se bírják a terhelést.

Idén a Black Friday november 26-ára esik, azonban például az Amazonon több napon keresztül találunk majd akciókat.  Az Argos és több más üzletlánc is hasonló többnapos, nagy árleszállításokkal készül.

Az online webáruházakban éjféltől már kihasználhatjuk az akciókat, a nagy brit boltok többsége pedig reggel 6-tól várja ilyenkor a vásárlókat. A szakértők szerint az óriási érdeklődés és várható őrület miatt érdemes előre eltervezni, kinézni, mit szeretnénk megvenni, majd ragaszkodni is a terveinkhez – így talán nem csúszunk le a hőn áhított termékekről.

Nézzük akkor tehát, hogy hol érdemes nézelődni

Nagyobb üzletek

Black Friday laptop akciók 2021

A legjobb Black Friday számítógépes játékajánlatok 2021-ben

Black Friday 2021 smink és parfüm akciók

Black Friday ruhaajánlatok 2021

Megosztás