Bizarr látvány Londonban, amint egy ló „fel akart szállni” a buszra 1

Az épp a helyszínen tartózkodó járókelőknek egészen rendkívüli, vicces, és ritka látványban volt részük, amikor a tegnapi nap folyamán egy rendőrségi paripa látszólag fel akart szállni az egyik helyi tipikus londoni emeletes buszjáratra.

horse-on-bus

Az egyik arra járó ember által készített fotón épp az látható, amint a londoni rendőrség egyik lova a járdán áll az egyik 43-as busz mellett, és a fejét bedugja a jármű belsejébe. A vicces jelenet a főváros Islington nevű városrészében, az Upper Street-en volt látható.

Dan Smith, járőrt és lovát, aki az Invictor névre hallgat, azért hívták ki a helyszínre, mert valaki összeesett a buszon, nem sokkal dél előtt, kb. 11:20 magasságában a keddi nap folyamán.

A TfL (Transport for London) jelentése szerint a lovas járőrt küldték az esethez, mert ő volt a legközelebb. Ekkor történt, hogy a kíváncsi paci váratlanul hatalmas késztetést érzett, hogy megnézze milyen is belülről a híres londoni emeletes busz.

horse-2

A jelen lévők többen is viccesen azt nyilatkozták, hogy az állat igazán jó csapatjátékosként viselkedett, és megdícsérték a párost a munkájukért.

A londoni mentőszolgálat jelentése szerint a férfit aki rosszul lett, a helyszínen ellátták és már jól van. A ló pedig pillanatok alatt hatalmas hírnévre tett szert. Nos, így lehet a mai világban pillanatok alatt celebet csinálni akárkiből, a lábinak számától függetlenül.   Forrás: standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után