Hat utast és motorost szállítottak kórházba, miután egy emeletes busz és egy autó összeütközött Észak Londonban.

crash1

Négy mentőautót küldtek a London Roadra, Enfiledbe, a baleset után, kb. reggel 7:35-kor, amelyet jelentős esetként írt le a Londoni Mentőszolgálat. Egy nőt komoly mellkasi sérülésekkel elsőként vittek kórházba. Úgy vélik, ő volt a Smart autó sofőrje, amely összeütközött a busszal.

A helyszínen készült fotók mutatják az összeroncsolt autót, mellette pedig az összetört ajtóit, amelyek külön hevernek az úton.

bus-crash-enfield-3

Hat utast, köztük egy férfit és egy nőt, nyaki fájdalmakkal, a maradék ötöt pedig kevésbé komoly sérülésekkel, szintén kórházba szállították. További két utast a helyszínen látták el kisebb vágási sérülésekkel és zúzódásokkal.

A W8-as busz éppen a Chase Farm Hospital felé volt útban, amikor a Cecil Roadnál lévő elágazásnál ütközésbe került.

bus-crash-enfield-5

Kevin Brown, a Londoni Mentőszolgálat operatív helyettes igazgatója a következőket mondta: „A helyzetet 9:30-kor sikerült megoldani és szeretnék köszönetet mondani a helyzetet levezénylő személyzet összes tagjának, hogy gondoskodtak a baleset sérültjeiről.”

A tűzoltók és a rendőrség szintén megjelent a színhelyen és az utak lezárva maradtak egészen délelőtt 11:00 óráig, amíg meg nem tisztították a helyszínt. Az egyik rendőrségi szóvivő azt mondta, letartóztatásra nem került sor.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]