Az iskola előtt késeltek halálra egy 15 éves gyereket Közép-Angliában 1

Gyilkossági nyomozás indult, miután egy tinédzsert halálra késeltek egy huddersfieldi iskola előtt. A helyi szülők azt állították, hogy a 15 éves fiút a North Huddersfield Trust School bejáratának közelében „a padlóhoz szorították, majd többször egymás után megszúrták”.

Az iskola előtt késeltek halálra egy 15 éves gyereket Közép-Angliában 3

Szerdán 14 óra 54 perckor értek ki a mentők a helyszínre és a brutális támadást követően a srácot még ott ellátták. Ezt követően a Leedsi Általános Kórházba szállították mert azonnali műtétet kellett volna elvégezni rajta, de sajnálatos módon nem sokkal később a fiatal fiú belehalt sérüléseibe.

A nyomozás folyamatban van a tragédia pontos körülményeinek és előzményeinek felderítése végett. Az egyik apuka azt mondta a YorkshireLive-nak, hogy fia látta a „hátborzongató jelenetet”. Egy tanár vette fel fia telefonját, amikor támadásról hallott pletykák után felhívta, hogy ellenőrizze, jól van-e.

„A személyzet megkért, hogy jöjjek el és vigyem őt haza. Azt hallottam, hogy minden teljesen váratlanul, szinte a semmiből, egyik pillanatról a másikra történt. Az egyik diákot hirtelen megragadták, a padlóhoz szorították és többször megszúrták” – mondta.

Egy másik édesapa, akinek van egy lánya, aki abba az iskolába jár, úgy mesélte el a történteket, hogy valaki ráugrott a megtámadott tanulóra, megkéselte, majd elszaladt.

„Ő [a lányom] látta a dulakodást, de nem látta a kést vagy vért. A busz éppen akkor állt meg, amikor megtörtént, így kitakarta az incidens egy részét. Úgy tűnik, rendben van, de szerintem még mindig próbálja feldolgozni a történteket. Még csak a harmadik hete van ebben az új iskolában.” – mesélte az apuka.

Az iskola előtt késeltek halálra egy 15 éves gyereket Közép-Angliában 4

Számos kordon volt az este folyamán a Woodhouse Hillen, amelynek egy részét a történtek miatt egy időre lezárták. A Nyugat-Yorkshire-i Rendőrség vezető nyomozótisztje, Marc Bowes nyomozó felügyelő így nyilatkozott: „A nyomozásunk még nagyon korai szakaszában van, de átfogó vizsgálatokat fogunk végezni, hogy feltárjuk az incidens pontos körülményeit, amely egy fiatal életet teljesen értelmetlen elvesztését eredményezte.”

„Elismerjük, hogy egy ilyen jellegű incidens érthető módon komoly aggodalmat vált ki a közösségben, ezért szeretnénk kihangsúlyozni hogy szorosan együttműködünk a Kirklees körzetben dolgozó kollégáinkkal, akik fokozzák jelenlétüket a területen, hogy megnyugtassák az embereket, és tájékoztatják is őket a nyomozás előrehaladtával.”

“Már magának az incidensnek számos szemtanúját azonosítottuk és elkezdtük felvenni velük a kapcsolatot, de továbbra is szeretnénk meghallgatni mindenki mást is, aki bármilyen információval rendelkezik, amely segítheti a nyomozás menetét.”       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után