Az egyik angliai repülőjárat kerekeinél egy halálra fagyott ember holttestét fedezték fel 1

A gatwicki repülőtéren az egyik repülőgép futóművénél holtan talált férfi hipotermia következtében halt meg – közölte nemrégiben a halottkém a vizsgálat közelmúltbeli lezárásakor.

Az egyik angliai repülőjárat kerekeinél egy halálra fagyott ember holttestét fedezték fel 3

Az ismeretlen férfi holttestét a gambiai Banjulból érkezett egyik repülőgép jobboldali kerekénél halálra fagyva fedezték fel. A járat 2022. december 7-én 3 óra 30 perc körül érkezett meg a Gatwick repülőtér északi termináljához, és körülbelül fél órával később találták meg a férfi holttestét.

Sötét színű polár felsőt és melegítő nadrágot viselt, zokni nélkül egy egyszerű műanyag szandálban mászott fel a gép belsejébe. A fiatal férfinél nem volt semmilyen személyi igazolvány, és a nemzetközi szintű erőfeszítések ellenére, hogy kiderítsék, ki volt, még mindig nem derült ki, hogy ki lehetett a fiatalember.

Egy rendőrségi jelentés szerint a gép pilótája azt mondta, hogy a Gambiából való felszállás előtt részletesen ellenőrizték a gépet, és semmi „szokatlannak tűnőt” nem észleltek. A földi személyzet a repülőgép közvetlen környezetében volt, a pilóta ugyanakkor azt is hozzátette, hogy sötét volt.

Joanne Andrews, a West Sussex területén dolgozó egyik halottkém arra következtetésre jutott a férfi halálával kapcsolatban, és a bizonyítékok is arra utalnak, hogy a gambiai fiatal közvetlenül a felszállás előtt kellett, hogy bejusson a repülőgépbe.

A halottkém a következőket mondta: „Szomorú, hogy nem sikerült azonosítani, és a családja valószínűleg azt sem tudta mi lett vele. Nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy pontosan hogyan került a repülőgépre, de sajnos hipotermia következtében halt meg.”

A sussexi rendőrség korábban kiadott egy e-fit képet feltehetően a 20-as vagy 30-as éveiben járó férfiról, és az információkat megosztották a nyugat-afrikai ország hatóságaival is. A halottkém lezárta a vizsgálatot, de hozzátette, hogy újból megindíthatják, ha újabb információra derül fény.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után