Az egész királyi család a királynőhöz siet, egyelőre csak annyit árultak el hivatalosan, hogy nincs jól… 1

A királyi család tagjai a királynő jelenlegi tartózkodási helyére sietnek a Balmoral kastélyba, miután az orvosok nagyon aggódnak az egészségi állapota miatt.

Az egész királyi család a királynőhöz siet, egyelőre csak annyit árultak el hivatalosan, hogy nincs jól… 3

A királynő négy gyermeke mind a skót felföldön lévő királyi rezidenciára utazik, vagy már meg is érkezett oda, miközben a család többi tagja, köztük Cambridge hercege is úton van. Sussex hercege és hercegnője, akik már az Egyesült Államokban lévő otthonukból korábban megérkeztek az Egyesült Királyságba, lemondták azt a tervüket, hogy részt vegyenek a WellChild Awards csütörtök esti londoni ünnepségén, hogy Harry a királynőhöz utazhasson.

Az egész királyi család a királynőhöz siet, egyelőre csak annyit árultak el hivatalosan, hogy nincs jól…

A 96 éves uralkodó lemondta szerdai programját, egy nappal azután, hogy Liz Trusst kinevezte miniszterelnöknek a skót felföldön található otthonában.

A királyi család egyik szóvivője csütörtökön azt mondta: „A ma reggeli újabb vizsgálatokat követően a királynő orvosai aggódnak Őfelsége egészsége miatt, és azt javasolták, hogy maradjon orvosi felügyelet alatt. A királynő mindazonáltal továbbra is Balmoralban marad.”

Az egész királyi család a királynőhöz siet, egyelőre csak annyit árultak el hivatalosan, hogy nincs jól… 4

Liz Truss, az új brit miniszterelnök így nyilatkozott: „Az egész országot mélyen aggasztják a Buckingham-palotából érkező hírek. Én is és az Egyesült Királyságban élő emberek is mind reménykedünk abban, hogy jó híreket kapunk őfelségét illetően.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után