Az egész internet a londoni pizzafutáron nevet, aki megpróbált vagánykodni 1

Egy motoros pizza futár egy kereken lavírozott Dél-London egyik főutcáján, a Clapham High Streeten kiszállítás közben, de a jelenetnek nem pont úgy lett vége, ahogy ő elképzelte.

pizzafutar

A nem mindennapi mutatványról készített videó már bejárta a közösségi médiát. A felvételen látható, ahogy a motoros felgyorsul a forgalmas úton, méghozzá, a jármű hátsó kerekén, miközben mindkét lábát ugyanarra az oldalra nyújtja ki.

A háttérben való éljenzés hamar nevetésben tör ki, amikor elveszti egyensúlyát és a motor felborul.

A felvételen látható, ahogy két autó ellenkező irányban elhalad a motoros mellett. A videó azzal végződik, hogy a vezető feláll, felállítja a járművét, amelyen két kereken halad tovább.

A videót látva egy Twitter felhasználó feltette a kérdést: „Vajon, milyen állapotban voltak a pizzák?”

https://www.youtube.com/watch?v=LhRBqrNqCh8

A pizzalánc szóvivője „teljesen elfogadhatatlannak” írta le a vezető bohóckodását. „Az emberek és a kollégáink biztonsága a legeslegfontosabb és ez nyilvánvalóan, egy teljesen elfogadhatatlan viselkedés.” — mondta.

„Nyomozást kezdtünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a vezetőt, és megtegyük a megfelelő intézkedéseket.” — fejezte be mondandóját a Domino pizzalánc szóvivője.    Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után