Az egész internet imádja az angol királynő „legkisebb testőrét” 1

A cuki négy éves kisfiú, akinek az az álma, hogy ha egyszer nagy lesz, a brit királyi testőrség tagja akar majd lenni, a legszuperebb dolgot kapta ajándékba, amit lehet.

ad_174870144

A Slough-ból származó kis Marshall Scott, alkalomhoz illően öltözött fel, amikor szülinapján, néhány napja elvitték a szülei, hogy megnézhesse az őrségváltást (Changing of the Guard) a windsori kastélynál. A Buckingham Palota őreinek egyenruhájában, illetve annak miniatűr de pontos másolatában jelent meg az eseményen.

Tisztelgett a mellette elhaladó őröknek, akik épp a kastélyba tartottak. Paul Edden, őrvezető azonban, miután a többi őr bement a kapun, visszamenetelt a kisfiúhoz, hogy még jobbá tegye a napját. Megállt a csöpp kis testőrrel szemben , és odahívta magához egy fotó erejéig.

„Ez nem egy gyakori dolog, pláne nem amikor a testőrök őrjáraton vannak. Normális esetben csak simán bementünk volna a többiekkel az épületbe, de az igazság az, hogy a feleségemmel kisbabát várunk, és az is eszembe jutott, amikor kicsi voltam, és az Edinburgh Kastélynál ácsorogtam, abban reménykedve, hogy sikerül egy közös fotót csinálni az egyik katonával.”

„Észrevettem, hogy a kis Marshall ott ácsorog hibátlan Coldstream-es testőr jelmezben, és ahogy ott nekünk tisztelgett, rettenetesen büszkének éreztem magam a munkámra.” – mesélte a testőr, aki egy életre szóló élményben részesítette a kis „lurkót”.

Imogen, Marshall anyukája elmesélte, hogy a kisfia teljesen el volt ájulva attól, ami történt. A videót, amit Joanna Feng csinált a jelenetről, azóta feltették az internetre, és alig 24 óra alatt már több, mint egy millióan látták.     Forrás: standard    Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után