A dél-londoni rendőrtiszt a rögtönzött alakítása óta az interneten bezsebelte a legjobban táncoló zsarunak járó elismerést az emberek szemében. A róla készült videó ugyanis pillanatok alatt bejárta a világot. Jó szórakozást hozzá!

london rendorseg tanc

A 33 éves Dan Graham, rendőrtiszt emberek ezreinek az elismerését nyerte el a rövid kis produkciójával, ami a Kingston-i rendőrök legújabb “running man challenge” nevet viselő videójában található meg. Alig négy órával az után, hogy felrakták a rendőrség facebook oldalára, már 220 ezren nézték meg.

Az emberek egyszerűen imádják Dan-t, de meg kell hagyni tényleg elég jól nyomja. Simán beférne akármelyik tehetségkutatóba, főleg azok után, hogy mindannyian láttuk már, milyen arcok is megfordulnak ott.

https://www.youtube.com/watch?v=KDx87X_vef4

A “running man challenge” egyébként a rendőrök körében világszerte egyfajta szokás lett, amikor is egyedi és vicces táncos koreográfiákkal szórakoztatják magukat, egymást, és az internetnek köszönhetően az egész világot, a Ghost Town DJ 1996-os My Boo című számára.

Az elmúlt két hétben már a skóciai rendőrség és a Metropolitan police emberei is megmutatták tánctudásukat. Mr. Graham mutatványa azonban mindenki szerint az eddigiek közül magasan a legjobb.

„Öröm nézni az emberek reakcióit, amikor adsz egy kicsit a világnak a személyiségedből. Ez nem olyasmi, amihez az átlagemberek hozzá lennének szokva, pláne nem egy rendőrtől” – nyilatkozta Dan, a rongylábú.       Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára