Amikor arra kelsz, hogy Boris Johnson „rúgja rád az ajtót” reggel a rendőrséggel együtt, mert drogot keres nálad… 1

Egy férfi azt mondta, hogy „azt hitte, álmodik”, amikor reggel 6-kor arra ébredt, hogy Boris Johnson hatol be otthonába méghozzá rendőrökkel körülvéve.

Amikor arra kelsz, hogy Boris Johnson „rúgja rád az ajtót” reggel a rendőrséggel együtt, mert drogot keres nálad… 3

A szerda reggeli bizarr incidenst követően megkérdezte: „tesó, hogy a fenébe van itt nálam razzia, és mit keres itt Boris Johnson?”. A találkozásról készült felvételek akkor jelentek meg, amikor a miniszterelnök szerdán részt vett egy rendőrségi razzián, amelyet a dél-londoni Lewisham közelében tartottak.

A SnapChaten közzétett videóban a telefont tartó férfi azt kérdezi a miniszterelnöktől, hogy „mi a helyzet Boris?” A mosolygós miniszterelnök, aki golyóálló mellényt visel, erre azt válaszolja: „Jó reggelt, hogy vagy?”

Egy másik videóban a filmező férfi azt mondja, „úgy érezte magát, mint ha egy filmben lenne.”

Amikor arra kelsz, hogy Boris Johnson „rúgja rád az ajtót” reggel a rendőrséggel együtt, mert drogot keres nálad… 4

„Hát ez besz**ás! Itt van Boris Johnson, konkrétan előttem. Nagyon durván bepiáltunk tegnap este. Lehet elment az eszem… Arra ébredtem, hogy reggel 6-kor razzia zajlik nálam, és Boris jön be az ajtómon. Haver, hogy a fenébe kerültek ide rendőrök, és mi az istent keres itt Boris Johnson?”

A leköszönő miniszterelnök később a reggeli eseményekre hivatkozva azt mondta: “Elmondhatom, mennyire fontos a meglepetés eleme. Az úriember… hirtelen meglepődött, amikor meglátott az ágya lábánál hajnali fél 6-kor, de valójában rendkívül elégedettnek tűnt.”

A Fővárosi Rendőrkapitányság közölte, hogy az akciót követő további vizsgálatokat követően letartóztatásra is sor került. Egy a húszas éveiben járó férfit egy másik címen, a lambethi York Hillben tartóztattak le, azzal a gyanúval, hogy A osztályú kábítószert árul.

Johnson a rendőröket dícsérve nyilatkozott, és megjegyezte, hogy a razzia során néhány ingatlanban B osztályú kábítószert, és egyéb kellékeket találtak.

Amikor arra kelsz, hogy Boris Johnson „rúgja rád az ajtót” reggel a rendőrséggel együtt, mert drogot keres nálad… 5

„Nos, most élőben is láttam őket. Láttam egy csomó rendőrt, akik ma reggel elég sok drogdílert felébresztettek, és jóval azelőtt felébresztették őket, hogy a reggelijüket kezdték volna majszolgatni.” – mondta.

„Házkutatási parancsokkal ébresztették őket, és azzal a hírrel, hogy letartóztatják őket, mert nyomorba döntik London közösségeit. És ezt akarom, hogy a rendőrség tegye, és Priti Patel is ezt akarja. Köszönöm nekik, amit csinálnak. Teljesen fantasztikus munkát végeznek.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után