„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 1

Károly király egyik régi alkalmazottja nyilvánosságra hozta, hogy ő az a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét. Sasha Walpole azt állította, hogy a herceggel egy mezőn „estek egymásnak” még 2001 nyarán, és az egész „dolog” mindössze öt percig tartott.

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 3

Az eset akkor történt, amikor az akkor még tinédzser Sasha a 19. születésnapját ünnepelte egy wiltshire-i kocsmában, miközben Harry herceget a biztonsági szolgálat emberei egy kék Ford Fiestában keresték. A most 40 éves nő az egy éjszakás kalandot „szenvedélyesnek és hevesnek” írta le, de ettől függetlenül ők barátként tekintettek egymásra.

„A szó szoros értelmében ez két barát közt történt” – mondta a mostanra már kétgyermekes anyuka a Sunnak. „A szex szenvedélyes és szikrázó volt, már csak azért is mert tudtuk hogy nem lett volna szabad megtennünk. Egyik dolog történt a másik után és hát egyszer csak a földön kötöttünk ki.”

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 4

A nő azt is elmesélte, hogy vagy 10 feles tequilát, Baileys-t és sambucát ittak meg, mielőtt a nortoni híres Vine Tree Inn parkolója mögötti rétre indultak volna. „Kimentünk, és mindketten átmásztunk a kerítésen és kimentünk a mezőre. Ekkor már elég részegek voltunk” – mondta Sasha.

„Adtam Harrynek egy cigarettát. Meggyújtottam az enyémet, majd az övét. Elkezdett csókolni. Boxert viselt. Nem cseverésztünk, szinte egy szó sem hagyta el a szánkat. Izgalmas volt, hogy ez megtörtént. Izgalmas volt, hogy úgy történt, ahogy történt. 15 percig voltunk távol, de a szex körülbelül öt percig tartott csak.”

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 5

Utána külön külön visszamentek a kocsmába, és bár csak néhány percre tűntek el mindössze, a herceg biztonsági csapata már kereste a fiút. Sasha bevallotta, nem tudta, hogy Harrynek ez volt az első alkalma, mivel „nem volt szűzies a viselkedése”.

Sokan és sokat találgatták az emberek az utóbbi időben, hogy ki lehet a rejtélyes nőszemély Harry minden titkot felfedő, Spare című könyvében, ami nem rég jelent meg. Hát most lehullott a lepel. Sasha és Harry akkor ismerték meg egymást, amikor a leányzó az egyik istállóban dolgozott Highgrove-ban, Károly király vidéki rezidenciáján, és volt, hogy együtt jártak pólómeccsekre.

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 6

Sussex hercege a „megalázó” élményről, ami 2001-ben történt amikor az Eton College diákja volt, maga is beszámolt.

Ő ezt írta: „Gyorsan rámásztam, majd a végén megveregette a seggem, és elküldött. A sok hibám közül az egyik az volt, hogy hagytam, hogy ez egy mezőn történjen meg, egy nagyon forgalmas kocsma mögött. Kétség sem férhet hozzá, hogy valaki látott minket.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után