„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 1

Károly király egyik régi alkalmazottja nyilvánosságra hozta, hogy ő az a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét. Sasha Walpole azt állította, hogy a herceggel egy mezőn „estek egymásnak” még 2001 nyarán, és az egész „dolog” mindössze öt percig tartott.

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 3

Az eset akkor történt, amikor az akkor még tinédzser Sasha a 19. születésnapját ünnepelte egy wiltshire-i kocsmában, miközben Harry herceget a biztonsági szolgálat emberei egy kék Ford Fiestában keresték. A most 40 éves nő az egy éjszakás kalandot „szenvedélyesnek és hevesnek” írta le, de ettől függetlenül ők barátként tekintettek egymásra.

„A szó szoros értelmében ez két barát közt történt” – mondta a mostanra már kétgyermekes anyuka a Sunnak. „A szex szenvedélyes és szikrázó volt, már csak azért is mert tudtuk hogy nem lett volna szabad megtennünk. Egyik dolog történt a másik után és hát egyszer csak a földön kötöttünk ki.”

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 4

A nő azt is elmesélte, hogy vagy 10 feles tequilát, Baileys-t és sambucát ittak meg, mielőtt a nortoni híres Vine Tree Inn parkolója mögötti rétre indultak volna. „Kimentünk, és mindketten átmásztunk a kerítésen és kimentünk a mezőre. Ekkor már elég részegek voltunk” – mondta Sasha.

„Adtam Harrynek egy cigarettát. Meggyújtottam az enyémet, majd az övét. Elkezdett csókolni. Boxert viselt. Nem cseverésztünk, szinte egy szó sem hagyta el a szánkat. Izgalmas volt, hogy ez megtörtént. Izgalmas volt, hogy úgy történt, ahogy történt. 15 percig voltunk távol, de a szex körülbelül öt percig tartott csak.”

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 5

Utána külön külön visszamentek a kocsmába, és bár csak néhány percre tűntek el mindössze, a herceg biztonsági csapata már kereste a fiút. Sasha bevallotta, nem tudta, hogy Harrynek ez volt az első alkalma, mivel „nem volt szűzies a viselkedése”.

Sokan és sokat találgatták az emberek az utóbbi időben, hogy ki lehet a rejtélyes nőszemély Harry minden titkot felfedő, Spare című könyvében, ami nem rég jelent meg. Hát most lehullott a lepel. Sasha és Harry akkor ismerték meg egymást, amikor a leányzó az egyik istállóban dolgozott Highgrove-ban, Károly király vidéki rezidenciáján, és volt, hogy együtt jártak pólómeccsekre.

„Alig tartott 5 percig” - kitálalt a Harry herceg szüzességét elvevő nő, és most fél Anglia erről beszél 6

Sussex hercege a „megalázó” élményről, ami 2001-ben történt amikor az Eton College diákja volt, maga is beszámolt.

Ő ezt írta: „Gyorsan rámásztam, majd a végén megveregette a seggem, és elküldött. A sok hibám közül az egyik az volt, hogy hagytam, hogy ez egy mezőn történjen meg, egy nagyon forgalmas kocsma mögött. Kétség sem férhet hozzá, hogy valaki látott minket.”  Forrás