Agyonlőtte feleségét, 7 éves lányukat majd magával is végzett egy férfi Angliában, alig pár órával egy náluk megtartott vacsoraparti után 1

Az Epsom College egyik igazgatóját és hét éves lányát holtan találták, miután a nő férje meggyilkolta őket, és szörnyű tettét követően magával is végzett. Emma Pattison (45), férje, George (39) és hétéves lányuk, Lettie holttestét a surrey-i magániskola területén lévő otthonukban találták meg.

Agyonlőtte feleségét, 7 éves lányukat majd magával is végzett egy férfi Angliában, alig pár órával egy náluk megtartott vacsoraparti után 3

Jelenleg úgy tudni, hogy Mr. Pattison ölte meg őket, majd röviddel ezután öngyilkos lett – jelentette a BBC. A rendőrség megerősítette, hogy ez egy elszigetelt incidens, és gyaníthatóan harmadik fél közreműködése kizárható. A közelben lakók elbeszélései szerint a három holttest megtalálása előtt többen is lövéseket hallottak.

A rendőrség megerősítette, hogy Pattison úrnak volt fegyvertartási engedélye, és a múlt héten fel is vették vele a kapcsolatot ennek kapcsán. A jelentés szerint Mrs. Pattison szombaton késő este felhívta egyik családtagját, és rettentően meg volt ijedve. De mire a rokon megérkezett az otthonukba, már mind a hárman halottak voltak.

Mrs. Pattison tavaly szeptemberben lett az Epsom College első női igazgatója, miután hat éven át vezette a dél-londoni Croydon High Schoolt. Alig pár héttel korábban szerepelt egy podcastban és arról mesélt, hogy kis családja miként ment keresztül „nagy változásokon”, mióta elkezdett új munkahelyén dolgozni.

Agyonlőtte feleségét, 7 éves lányukat majd magával is végzett egy férfi Angliában, alig pár órával egy náluk megtartott vacsoraparti után 4

“Új állást kaptam, a férjem is új állást kapott, ennek nem kellett volna így történnie, de megtörtént, és a lányom is új iskolát kezdett, így családunkban sok változás történt.” – mesélte. Férje egyébként okleveles könyvelő volt, aki a Tanglewood 2016 nevű tanácsadó cég igazgatója volt.

Nemrég derült ki az is a tragédia kapcsán, hogy Emma Pattison „meghitt” baráti vacsorát és összejövetelt szervezett férjével, alig néhány órával azelőtt, hogy mind a hárman erőszakos halált haltak a férj keze által. Hétéves lányuk, Lettie holttestével együtt találták meg őket otthonukban, vasárnap hajnali 1 óra 10 perc környékén.

Néhány órával a tragédia előtt mint kiderült a pár meghívott néhány barátot, akik azt mondták, hogy semmi jele nem volt annak, hogy bármi baj lenne. „Szombat este vacsorapartit rendeztek” – mondta a család egyik barátja a Sunnak. „Elég meghitt este volt, és mint kiderült az utolsó vacsorájuk volt. Semmi szokatlan nem történt. Nem volt vitatkozás, és semmi jel nem utalt arra, hogy rövid időn belül valami ilyen szörnyűséget fog elkövetni.”

Agyonlőtte feleségét, 7 éves lányukat majd magával is végzett egy férfi Angliában, alig pár órával egy náluk megtartott vacsoraparti után 5

Pattison rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, és értesítette is a rendőrséget lakcímváltozásáról, amit törvény ír elő. A surrey-i rendőrség úgy véli, hogy a tragédia kettős gyilkosság és öngyilkosság volt, amelyet ő követett el.

Tegnap arról számoltak be, hogy 2016-ban állítólagos testi sértés miatt ráhívta a rendőröket a feleségére, de visszautasította a további együttműködést a rendőrséggel, mondván, hogy teljesen egyértelmű mi történt. Az is kiderült, Mrs. Pattison aggódó hangvételű telefonhívást kezdeményezett a húgával vasárnap kora reggel, alig percekkel azelőtt, hogy agyonlőtték.

Deborah Kirk autóba pattant és kihajtott az iskolához, de sajnos már túl későn érkezett, és mindannyiukat holtan találta. Az elbeszélések szerint egy közelben lakó iskolai dolgozó lövéseket is hallott, és értesítette a rendőrséget.

A Surrey-i rendőrség közölte, hogy az eset kapcsán gyilkossági ügyben nyomozás indult. A halottkémnek jelentett halálesetek pontos okát csak a kórbonctani vizsgálatok elvégzése után tudják majd egyértelműen megállapítani. A rendőrség szakemberei most igyekeznek összeállítani a tragédiához vezető események pontos időrendjét, de továbbra is biztosak abban, hogy semmilyen további személy nem érintett.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után