Agyba főbe verte egymást két fickó az út közepén Bristolban, miután összekoccantak kocsival 1

Az egyik férfi egy ponton egy földről felvett kővel verte fejbe „ellenfelét” dulakodás közben Coventry egyik külvárosában, miután teljesen elszabadultak az indulatok egy kisebb közúti balesetet követően.

Agyba főbe verte egymást két fickó az út közepén Bristolban, miután összekoccantak kocsival 3

Az incidens a Hillfields területén lévő Lower Ford Streeten történt, miután egy Mercedes sofőrjének egy terepjáró hátulról nekihajtott, miközben egy kereszteződésből egy körforgalom felé kanyarodott ki. Miközben a Mercedes sofőrje lefényképezte az okozott károkat, a másik sofőr kiszállt járművéből, hogy jól „elbeszélgessen” vele – állítják a szemtanúk.

A felvételen látható, ahogy a két férfi perceken keresztül üti, vágja rúgja egymást, miközben gyalogosok sétálnak el mellettük, és a nézők száma egyre növekszik. A Mercedes sofőrje egy ponton az út másik oldalán köt ki majd egy kővel veri fejbe a másik autóst.

Agyba főbe verte egymást két fickó az út közepén Bristolban, miután összekoccantak kocsival 4

A videón az is látható, ahogy a másik autó tulajdonosa egy ponton visszaül a volán mögé, és szándékosan a Mercedes oldalába hajt, majd ő maga is a bozótban köt ki a kocsijával együtt. A két férfi ezután ismét összecsap, mielőtt a videó végén visszatértek a járműveikhez.

Agyba főbe verte egymást két fickó az út közepén Bristolban, miután összekoccantak kocsival 5

A jelenetsort levideózó személy így nyilatkozott: „Láttam, ahogy a Mercedes kikanyarodik a kereszteződésből, bár nem volt elsőbbsége. A mögötte lévő autó sofőrje rádudált, erre a Mercedes sofőrje nyomott egy satuféket, a mögötte lévő srác pedig egyenesen belehajtott. Azt még pont nem tudtam felvenni, de a másik férfi először megpróbálta elgázolni a Mercedes sofőrjét, amikor kiszállt a kocsiból, hogy a biztosítás miatt képeket készítsen.”

„Amikor nem tudta elütni, akkor egyenesen a Mercedes oldalába hajtott. Őszintén szólva nagyon megdöbbentem. Úgy nézett ki, mint egy filmjelenet. Sok vér is volt.”

Agyba főbe verte egymást két fickó az út közepén Bristolban, miután összekoccantak kocsival 6

A rendőrség közleményében ez olvasható: „A rendőrséghez május 29-én szerdán 19 óra körül egy ütközésről érkezett bejelentés a Coventry területén található Lower Ford Streeten, amelyben két jármű volt érintett. Az ütközést követően verekedés tört ki a helyszínen. Egy férfit letartóztattak testi sértés gyanúja miatt, és azóta feltételes szabadlábra helyezték, amíg a nyomozás folyamatban van.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után